Η Ρωσία μίλησε... Και η ελιτίστικη Δύση γκρινιάζει

Photo: Public domain
Η Ρωσική Ομοσπονδία διεξήγαγε εντυπωσιακές προεδρικές εκλογές με πολιτισμό και αποτελεσματικότητα, παρά τη συντονισμένη προσπάθεια των δυτικών δυνάμεων να τις σαμποτάρουν.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Ένα έθνος 143 εκατομμυρίων ανθρώπων και 112 εκατομμυρίων ψηφοφόρων που καλύπτει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει 11 ζώνες ώρας (από τις συνολικά 24 ζώνες της Γης) προσήλθε στις κάλπες κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου (15-17 Μαρτίου) για να διευκολύνει τη δημοκρατική συμμετοχή.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επανεξελέγη μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων, κερδίζοντας το 88% των ψήφων. Ήταν οι έβδομες προεδρικές εκλογές της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως σύγχρονο κράτος που σχηματίστηκε μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Ο Πούτιν κερδίζει μια έκτη θητεία στο αξίωμα, η οποία θα τον οδηγήσει ως το 2030 στην ηγεσία του ρωσικού κράτους.

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων ήταν η υψηλότερη που έχει σημειωθεί ποτέ, 74% (67,5% στις τελευταίες εκλογές του 2018). Αυτή τη φορά, ο Πούτιν κέρδισε σημαντικά περισσότερες ψήφους από ό,τι στις προηγούμενες τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Η αδυναμία της δυτικής προπαγάνδας είναι συγκλονιστική. Οι δυτικοί ισχυρισμοί πως μια τέτοια μαζική επίδειξη της ρωσικής δημοκρατικής δύναμης ήταν κατά κάποιον τρόπο "στημένη" ή "φάρσα", το μόνο που έκαναν ήταν να δείξουν πόσο απελπισμένα ρωσοφοβική είναι η Δύση. Διότι, αν η δυτική αφήγηση ήταν αληθινή, αυτό συνεπάγεται ότι ολόκληρη η Ρωσία είναι ένα έθνος ανδρεικέλων και ανδρεικέλων χωρίς ελεύθερη βούληση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα τσιράκια του ΝΑΤΟ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σαμποτάρουν τις ρωσικές εκλογές - και απέτυχαν παταγωδώς.

Από τη μία πλευρά, παρατηρήθηκε αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον των περιοχών της Ρωσίας που συνορεύουν με την Ουκρανία. Αρκετοί Ρώσοι πολίτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς πυροβολικού και επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε εκλογικά κέντρα στο Μπελογκόροντ, τη Ζαπορόζιε και τη Χερσώνα. Υπήρξαν επίσης απόπειρες εισβολής στα σύνορα από τις υποστηριζόμενες από το ΝΑΤΟ ουκρανικές δυνάμεις στις περιοχές Μπριάνσκ και Κουρσκ.

Στη συνέχεια, σε συνδυασμό, υπήρξε μια μαζική προσπάθεια των δυτικών δυνάμεων να υποκινήσουν σαμποτάζ από πράκτορες εντός της Ρωσίας.

Πριν από την έναρξη των εκλογών υπήρξαν ενισχυμένοι ισχυρισμοί στη Δύση σχετικά με τη λεγόμενη διαμαρτυρία "Μεσημέρι κατά του Πούτιν". Αυτή υποτίθεται ότι θα εκδηλωνόταν την τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας, όταν οι κάλπες θα γέμιζαν από διαδηλωτές κατά του Πούτιν. Η διαμαρτυρία είχε προκηρυχθεί από τη Γιούλια Ναβάλναγια, τη χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, της προσωπικότητας της CIA που πέθανε στη φυλακή τον περασμένο μήνα.

"Κύμα μη επανδρωμένων αεροσκαφών στοχεύει τη Ρωσία καθώς η αντιπολίτευση [sic] καλεί σε μαζική διαμαρτυρία την τελευταία ημέρα των εκλογών".

Το ρεπορτάζ του France 24 (που έχει πλέον διαγραφεί) συνέχισε: "Η αντιπολίτευση της Ρωσίας κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες το μεσημέρι, σε αυτό που ελπίζει πως θα είναι μια νόμιμη επίδειξη δύναμης κατά του Πούτιν".

Σημειώστε πώς η Δύση αναλαμβάνει να ορίσει τη ρωσική "αντιπολίτευση", η οποία στην πραγματικότητα είναι μια μικρή κλίκα πρακτόρων και καιροσκόπων που συνδέεται με έναν πρώην πράκτορα της CIA, η χήρα του οποίου και άλλοι υποστηρικτές ζουν σε μια καλομαθημένη εξορία στο Βερολίνο.

Όπως αποδείχθηκε, το λεγόμενο "Μεσημέρι κατά του Πούτιν" δεν είχε καμία σχέση με μια στιγμή του μεσημεριού και ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα μη-γεγονός. Μια ψυχοεπιχειρησιακή χίμαιρα που επινοήθηκε από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, την οποία τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ξεπλένουν στο κοινό ως "δημοσιογραφία" και "ρεπορτάζ".

Το κύμα παραπληροφόρησης με το οποίο η Δύση προσπάθησε να βομβαρδίσει τη Ρωσία και τον κόσμο σχετικά με μια "φιλοδημοκρατική αναμέτρηση" αποδείχθηκε ότι ήταν μια τεράστια αντικλιμάκωση, μια αυταπάτη της δικής της απίθανα κατασκευασμένης προπαγάνδας της Δύσης.

Από την άλλη πλευρά, τα κύματα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και άλλων τρομοκρατικών επιθέσεων στις παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας ήταν αρκετά αληθινά. Παρόλα αυτά, αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις φάνηκε ότι απλώς κινητοποίησαν ακόμη περισσότερο τον ρωσικό λαό να υποστηρίξει τον Πούτιν και την πολιτική της ήττας της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Είναι απίστευτο ότι η δυτική αλαζονεία παρουσιάζει τη δολοφονία των Ρώσων πολιτών ως μια νόμιμη συμπληρωματική μορφή "υποστήριξης της δημοκρατίας", δηλαδή ως χορηγία σαμποτάζ.

Υπήρξαν μερικά μικρά περιστατικά ατόμων που προσπάθησαν να αλλοιώσουν τις ψήφους στα εκλογικά κέντρα. Ωστόσο, τα περιστατικά αυτά ήταν αμελητέα στην κλίμακα ολόκληρης της εκλογικής διαδικασίας.

Στη νικητήρια ομιλία του, ο Πούτιν είχε δίκιο να σχολιάσει ότι η δυσφήμιση των ρωσικών εκλογών από τις δυτικές δυνάμεις είναι αναμενόμενη. Τι άλλο να περιμένουμε; Πρόκειται για εχθρούς που διεξάγουν πόλεμο δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας.

Άλλωστε, η επίσημη άποψη της Δύσης είναι τελικά ούτως ή άλλως άσχετη. Δεν υπάρχει καν λόγος να προσβάλλεται κανείς ή να αισθάνεται απολογητικά από μια τέτοια δυσφήμιση.

Όπως επεσήμανε ο Πούτιν, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι λιγότερο κατάλληλες για να πανηγυρίζουν στους άλλους για τη δημοκρατία, όταν προφανώς δεν είναι παρά ένα ολιγαρχικό κουκλοθέατρο. Ακόμη και ο πρώην πρόεδρός τους Τζίμι Κάρτερ το έχει αναγνωρίσει αυτό.

Όσο για τις ευρωπαϊκές ελίτ, τι λέει γι' αυτές το γεγονός ότι οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες τους, όπως η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ζοζέπ Μπορέλ, διαθέτουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε δημόσιο χρήμα για να υποστηρίξουν ένα νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία, ενώ οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι ξεροσταλιάζουν για να βάλουν ψωμί στο τραπέζι και οι αγρότες βάζουν λουκέτο;

Όσο για τον οριακά εκλεγμένο Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, περιφρονείται από την πλειοψηφία του έθνους του και όμως συνεχίζει να προωθεί απερίσκεπτα έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας που θα κλιμακωθεί σε πυρηνική πυρκαγιά. Αυτή είναι η δυτική δημοκρατία; Όχι, είναι μια ελιτίστικη δικτατορία.

Την επομένη της δημοκρατικής ομιλίας του ρωσικού έθνους, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν επέβλεπε τη Δευτέρα τη λεγόμενη Σύνοδο Κορυφής για τη Δημοκρατία στη Νότια Κορέα. Πρόκειται για τον ίδιο Αμερικανό αξιωματούχο που είναι συνένοχος στην ενεργοποίηση της γενοκτονίας στη Γάζα, όπου περισσότεροι από 31.000 άνθρωποι έχουν σφαγιαστεί.

Ο Μπλίνκεν δήλωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα των Ηνωμένων Πολιτειών η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης ως μέσο υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Μπορείτε να πιστέψετε την αυταπάτη και την αλαζονεία αυτής της αμερικανικής μαριονέτας;

"Η οικοδόμηση ενός πιο ανθεκτικού πληροφοριακού περιβάλλοντος αποτελεί ζωτικό συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και επείγουσα προτεραιότητα για τη διπλωματία μας", δήλωσε ο Μπλίνκεν. Σήμερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δίνει στη δημοσιότητα αυτό που αποκαλούμε "Δημοκρατικό Οδικό Χάρτη συστάσεων για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να γίνουν πιο συνειδητοποιημένοι και ανθεκτικοί στη χειραγώγηση των πληροφοριών", πρόσθεσε.

Λοιπόν, ο ρωσικός λαός μόλις έδωσε στον Μπλίνκεν και στον υπόλοιπο κόσμο ένα μάθημα αντικειμένου για τη δημοκρατία και την αντίσταση στην παραπληροφόρηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail