Ο ουκρανικός στρατός αλέθεται στα ρωσικά σύνορα

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός εισβάλλει στα ρωσικά σύνορα εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα. Εκατοντάδες στρατιώτες του Κιέβου πεθαίνουν σε σφαγή στο πλαίσιο μιας ακόμη προβοκάτσιας των μέσων ενημέρωσης κατά της Μόσχας. Χωρίς να επιτυγχάνει κανένα κέρδος στο έδαφος, ο ουκρανικός στρατός σπαταλά τον ακριβό ξένο εξοπλισμό και τα οχήματα- ενώ όλες οι προσπάθειες της προπαγάνδας του να δηλώσει ψεύτικες νίκες στο ρωσικό έδαφος ακυρώνονται από την σκληρή πραγματικότητα στο πεδίο της μάχης, γράφει το southfront.press.

Οι αιματηρές επιχειρήσεις του Κιέβου κοντά στα σύνορα εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ- αποσκοπούν στην ανατροπή των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στη Ρωσική Ομοσπονδία. Εκπληρώνοντας τις ανάγκες των δυτικών προστατών του Κιέβου, οι Ουκρανοί άνδρες συνεχίζουν να πεθαίνουν σε ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα στρατιωτικό νόημα και είναι καταδικασμένες σε ήττα.

Από την αρχή, τα κοινά πλήγματα των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, του πυροβολικού και της αεροπορίας εμπόδισαν τον ουκρανικό στρατό να συγκεντρώσει μεγάλες δυνάμεις σε μια περιοχή, αναγκάζοντάς τον να διασκορπίσει τις ομάδες επίθεσης.

Η κύρια επίθεση εξαπολύθηκε στις ρωσικές περιοχές Μπέλγκοροντ και Κουρσκ στις 12 Μαρτίου. Το Κίεβο έσπευσε να δηλώσει νίκες- αλλά ο ρωσικός στρατός κέρδισε τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και στα μέσα ενημέρωσης. Τα πλάνα επιβεβαίωσαν σαφώς τους ρωσικούς ισχυρισμούς πως κανένας Ουκρανός μαχητής δεν παραβίασε τα κρατικά σύνορα. Ταπεινωμένοι τράπηκαν σε φυγή προς τα μετόπισθεν.

Από τότε, οι ουκρανικές επιθέσεις δεν έχουν σταματήσει. Χθες, οι μάχες εντοπίστηκαν στην περιοχή Popovka στην περιοχή Belgorod. Οι Ουκρανοί έσερναν τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα του ΝΑΤΟ πέρα δώθε, ενώ το ρωσικό πυροβολικό τα σφυροκοπούσε.

Το πρωί της 13ης Μαρτίου αναφέρθηκαν νέες επιθέσεις στην ίδια περιοχή, κοντά στα χωριά Popovka και Kozinka. Ομάδες εφόδου δεκάδων Ουκρανών μαχητών με τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης ρίχτηκαν στη μάχη.

Οι δυνάμεις εφόδου υποστηρίζονται από το ουκρανικό πυροβολικό και πολυάριθμα UAV. Σε αντίθεση με τον ρωσικό στρατό, η ουκρανική πλευρά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αεροπορία της. Μόνο αρκετά ουκρανικά ελικόπτερα εντοπίστηκαν κυρίως για την απομάκρυνση των τραυματιών. Από την άλλη πλευρά, δεκάδες ρωσικά αεροσκάφη συμμετέχουν στην καταστροφή των ουκρανικών δυνάμεων τόσο στα εγγύς μετόπισθεν όσο και σε επιχειρησιακό βάθος.

Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κιέβου περιλαμβάνουν μαζικές επιδρομές μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο ρωσικό έδαφος. Τις τελευταίες 2 ημέρες, το καθεστώς του Κιέβου εκτόξευσε περισσότερα από 120 UAV προς τη Ρωσία. Τη νύχτα της 14ης Μαρτίου, 14 ακόμη UAV αναχαιτίστηκαν στις παραμεθόριες περιοχές.

Δυστυχώς, ο ουκρανικός στρατός δεν περιορίζει τα χτυπήματά του στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Όσο περισσότεροι Ουκρανοί μαχητές πεθαίνουν σε άκαρπες επιθέσεις στα σύνορα, τόσο πιο έντονες είναι οι επιθέσεις τους κατά των Ρώσων πολιτών στα παραμεθόρια χωριά και στην πόλη Μπέλγκοροντ. Εν μέσω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων, οι Ουκρανοί χτύπησαν την πόλη με αδιάκριτα πυρά από MLRS.

Οι τρομοκρατικές προσπάθειες του ΝΑΤΟ και των μαριονετών του Κιέβου να ματαιώσουν τις εκλογές έχουν μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα και εδραιώνουν τον ρωσικό πληθυσμό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail