Πούτιν: Η Ρωσία δε θα έχει κόκκινες γραμμές απέναντι σε όσους την απειλούν με τον ίδιο τρόπο

RIA Novosti / Μιχαήλ Κλιμέντιεφ
Freepen.gr - Οι χώρες που λένε ότι δεν έχουν κόκκινες γραμμές σε σχέση με τη Ρωσία θα πρέπει να καταλάβουν πως τότε ούτε η Ρωσία θα έχει τέτοιες γραμμές, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισέλιωφ για το Russia 1 και το RIA Novosti.

"Όσο για τα κράτη που λένε ότι δεν έχουν κόκκινες γραμμές σε σχέση με τη Ρωσία, τότε θα πρέπει να καταλάβουν πως ούτε η Ρωσία θα έχει κόκκινες γραμμές σε σχέση με αυτά τα κράτη", δήλωσε ο Πούτιν.

Μιλώντας για τα μικρά ευρωπαϊκά κράτη, σημείωσε πως η Ρωσία τα αντιμετωπίζει με σεβασμό, ό,τι κι αν συμβαίνει. Ταυτόχρονα, ο Πούτιν επεσήμανε πως αυτά τα μικρά κράτη που ζητούν "σκληρότερες πολιτικές έναντι της Ρωσίας και τη λήψη κάποιων ακραίων μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής στρατευμάτων κ.ο.κ." είναι κράτη που δε θα νιώσουν τις συνέπειες των προκλητικών τους δηλώσεων και το καταλαβαίνουν αυτό.

"Όσοι όμως το νιώθουν, συμπεριφέρονται πολύ πιο συγκρατημένα. Και δικαίως", πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail