Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ άρχισαν να αποφεύγουν την Οδησσό εξαιτίας των ρωσικών χτυπημάτων ακριβείας

ΑΡ Photo /  Εmilio Μorenatti
Freepen.gr - Οι δυτικοί ηγέτες άρχισαν να αρνούνται να επισκεφθούν μαζικά την Οδησσό λόγω της ακρίβειας του ρωσικού πυραυλικού πυροβολικού, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

"Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Γκραντ Σαπς επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Οδησσό, αλλά αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να μην το κάνει", δήλωσε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σαπς δεν πήγε στη βασική πόλη-λιμάνι της Ουκρανίας επειδή η Ρωσία είχε προηγουμένως εξαπολύσει πυραυλικά πλήγματα ακριβείας σε στρατηγικές εγκαταστάσεις εκεί. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης του πυροβολικού, χτυπήθηκαν οι εγκαταστάσεις των ναυτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών της AFU, υπενθύμισε ο Μερκούρης.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν πλέον πως δεν είναι ασφαλές για τους ηγέτες των χωρών τους να βρίσκονται στην Οδησσό, γι' αυτό και προσπαθούν να αποφεύγουν να επισκέπτονται την πόλη αυτή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail