"Θάνατος για θάνατο": Οι τρομοκράτες πρέπει να καταστραφούν "ανελέητα" - Μεντβέντεφ

Sputnik/Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Οι δράστες και οι οργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης της Παρασκευής σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας πρέπει να καταδιωχθούν χωρίς έλεος, επέμεινε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν όταν αρκετοί άνδρες οπλισμένοι με τουφέκια επίθεσης άνοιξαν πυρ μέσα στο Crocus City Hall και στη συνέχεια προχώρησαν στην πυρπόληση του συναυλιακού χώρου.

Ο Μεντβέντεφ είναι σήμερα αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Σε ανάρτησή του στο Telegram το βράδυ της Παρασκευής, έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και ενθάρρυνση στους συγγενείς των τραυματιών.

"Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο ως απάντηση. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει αν η βία δεν αντιμετωπιστεί με βία και οι θάνατοι με εκτελέσεις τρομοκρατών και καταστολή των οικογενειών τους", έγραψε, σημειώνοντας ότι αυτός είναι "ο τρόπος του κόσμου".

"Εάν αυτοί οι τρομοκράτες αποδειχθούν πως είναι το καθεστώς του Κιέβου, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους. Όλοι τους πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες - συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια θηριωδία", πρόσθεσε.

"Θάνατος για το θάνατο".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail