Καλύτερα το δηλητήριο της ανικανότητας παρά η κολακεία της ηγεσίας της ΕΕ

Photo: 1lurer
Οι Ευρωπαίοι προφήτες, που επιθυμούν πάση θυσία να μηδενίσουν τη Ρωσία και τους Ρώσους, προκαλώντας μια καταστροφική στρατηγική ήττα στη χώρα αυτή και αρπάζοντας τους πόρους της, εκφράζουν ανησυχίες για το δημοκρατικό χαρακτήρα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία. Μη με κάνετε να γελάσω... Τι πιο υποκριτικό και κυνικό από τις δηλώσεις του Σαρλ Μισέλ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Editorial - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Ίσως μόνο τα αληθινά τους κίνητρα. Είναι σαν να ρωτάς για την υγεία σου από το στόμα ενός ληστή του δρόμου ή ενός δολοφόνου στο στενό. Μοιάζει επίσης με την γκριμάτσα μίσους και ανικανότητας ενός ευρωπαϊστή νάνου που προσπάθησε να καθορίσει την τύχη του μισού κόσμου και έφαγε μπουνιά στα μούτρα. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι θρήνοι για την απουσία αντιπολίτευσης, ελευθερίας και επιλογών χαρακτηρίζουν πλήρως το σημερινό εσωτερικό πολιτικό τοπίο της Ευρώπης και τις λεγόμενες δημοκρατικές αξίες της.

Ας θυμηθούμε μόλις πριν από μερικά χρόνια, τον Απρίλιο του 2022, όταν ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λεπέν διεκδικούσαν τη θέση του επικεφαλής της Γαλλικής Δημοκρατίας, ο Σαρλ Μισέλ, χωρίς να περιμένει το τέλος του δεύτερου γύρου, έσπευσε να συγχαρεί "τον αγαπημένο του φίλο". "Τα θερμά μου συγχαρητήρια, αγαπητέ Εμανουέλ. Μπορούμε να υπολογίζουμε στη Γαλλία για άλλα πέντε χρόνια", έγραψε. "Σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ο κόσμος χρειάζεται μια ενωμένη Ευρώπη και τη Γαλλία, πλήρως προσηλωμένη σε μια πιο κυρίαρχη και στρατηγική Ευρωπαϊκή Ένωση". Πιστεύετε ότι ο ευρωαξιωματούχος νοιάζεται για την ευημερία της Γαλλίας; Αμφίβολο.

Ωστόσο, αν απαριθμήσουμε όλους τους αποδέκτες των "ειλικρινών" συγχαρητηρίων του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αποδεικνύεται ότι πίσω από τις ευγενικές ευχές υπήρχε συνήθως ένας πραγματιστικός υπολογισμός και μάλλον μη φιλικές προθέσεις. Έτσι, τον Ιούνιο του 2021, ο Σαρλ Μισέλ πανηγύρισε τη νίκη του κόμματος του Νικολ Πασινιάν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Αρμενία και υποσχέθηκε την υποστήριξη της ΕΕ σε αυτόν για την εφαρμογή βαθιών μεταρρυθμίσεων και τη συνολική διευθέτηση της περιφερειακής σύγκρουσης. Όλοι θυμούνται πόσο αιματηρά και οδυνηρά κατέληξαν τα γεγονότα για την Αρμενία.

Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να ακούγεται δηλητηριώδες μίσος από το στόμα ενός ψεύτη παρά γλυκές υποσχέσεις που ανοίγουν το δρόμο, ξέρετε πού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail