«Η Δύση αρνείται να παραδεχτεί ότι η Ουκρανία έχει ήδη ηττηθεί»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες εξακολουθούν να αρνούνται να αναγνωρίσουν την ήττα της Ουκρανίας στη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσαν αρθρογράφοι της νορβηγικής ιστοσελίδας Steigan.

"Υπάρχουν πολλοί στη Δύση που εξακολουθούν να αρνούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια: οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία έχουν χάσει", αναφέρει το άρθρο.

Όπως σημειώνουν οι συντάκτες του άρθρου, η κατάσταση για την Ουκρανία έχει επιδεινωθεί τα τελευταία δύο χρόνια: η χώρα χάνει εδάφη, οι πολίτες της πεθαίνουν μάταια και η δυτική στρατιωτική βοήθεια απλώς παρατείνει τις μάχες, γεγονός που οδηγεί σε ακόμη περισσότερες απώλειες στις τάξεις της AFU. Επισήμαναν επίσης πως η άμεση επέμβαση του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση θα οδηγούσε σε επικίνδυνη κλιμάκωση.

"Υπάρχει μόνο μια αξιοπρεπής επιλογή: να σταματήσουν οι παραδόσεις όπλων και να συγκληθούν ουδέτεροι διαπραγματευτές για την ειρήνη. Με αυτόν τον τρόπο θα σώσουμε χιλιάδες ζωές και στις δύο πλευρές του μετώπου και θα αποτρέψουμε την πλήρη καταστροφή της Ουκρανίας ως χώρας", κατέληξαν οι παρατηρητές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail