Η Γεωργία λέει ότι υπάρχουν κίνδυνοι εμπλοκής της χώρας σε στρατιωτική σύγκρουση

State Security Service of Georgia
Freepen.gr - Η Γεωργία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εμπλακεί σε μια στρατιωτική σύγκρουση και να ανοίξει ένα "δεύτερο μέτωπο" κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Γεωργιανό Όνειρο, Irakli Garibashvili.

"Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το φθινόπωρο είναι πολύ σημαντικές για τη χώρα μας. Έχουμε διατηρήσει την σταθερότητα, την ειρήνη και την οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που υπήρχαν πρόπερσι και πέρυσι σε σχέση με την ασφάλεια και την εμπλοκή της χώρας σε πόλεμο, σε σχέση με το άνοιγμα του "δεύτερου μετώπου" δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά.

Μίλησα για αυτά τα προβλήματα με τους ψηφοφόρους και τους είπα ότι η νίκη του Γεωργιανού Ονείρου είναι η μόνη εναλλακτική λύση για το λαό μας για τη διατήρηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ανάπτυξης", δήλωσε ο Γκαριμπασβίλι στους δημοσιογράφους μετά από συνάντηση με υποστηρικτές του στο Ζουγκντίντι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail