Οι νέοι μας είναι το προϊόν του πολιτισμού του Δυτικού Κόσμου που πεθαίνει

Πολλοί κοιτάζουν τη Generation Z και αναρωτιούνται πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει τόσο φρικτά στραβά, αλλά δεν είναι καθόλου μυστήριο. Η αλήθεια είναι ότι οι νέοι ενήλικες του σήμερα είναι προϊόν της κουλτούρας του δυτικού κόσμου που πεθαίνει. Έχουμε συχνά προειδοποιηθεί πως η φιλελεύθερη ελίτ θα μεταμορφώσει θεμελιωδώς τον πολιτισμό μας, αλλά στην πραγματικότητα τον έχουν ήδη μεταμορφώσει ριζικά. Κυριαρχούν στην εκπαίδευση, κυριαρχούν στα μέσα ενημέρωσης, κυριαρχούν στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, κυριαρχούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης και κυριαρχούν ακόμη και στα περισσότερα από τα μεγάλα θρησκευτικά μας ιδρύματα. Μας έχουν επιβάλει μια κουλτούρα που είναι εντελώς ξένη προς την κουλτούρα που ήταν κάποτε κυρίαρχη στον δυτικό κόσμο και οι συνέπειες δεν ήταν παρά δραματικές.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για αυτό για το οποίο μιλάω.

Μια φορά κι έναν καιρό, όσοι ζούσαν στο δυτικό κόσμο ήταν γνωστοί για την εργασιακή τους ηθική.

Εάν αναλάβατε μια δέσμευση, αναμενόταν να ακολουθήσετε.

Και αν έδινες το λόγο σου για κάτι, αυτό θεωρήθηκε τόσο καλό όσο ο χρυσός.

Αλλά τώρα ο δυτικός κόσμος έχει γεμίσει με νέους που είναι εξαιρετικά τεμπέληδες και που θα παραβιάσουν τον λόγο τους εύκολα.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πόσο άσχημα έχουν γίνει τα πράγματα:

Ο ιστότοπος Employment Indeed ερεύνησε 1.500 επιχειρήσεις και 1.500 εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαπίστωσε ότι τα φαντάσματα εργασίας είναι διαδεδομένα, με το 75% των εργαζομένων να λέει πως αγνόησε έναν υποψήφιο εργοδότη τον περασμένο χρόνο.

Αλλά η νεότερη γενιά εργαζομένων είναι μακράν οι χειρότεροι παραβάτες.

Ένα τεράστιο 93% των Gen Zers είπε στην παγκόσμια πλατφόρμα στρατολόγησης ότι έχουν ξεφύγει από μια συνέντευξη.

Ακόμη χειρότερα, ένα εκπληκτικό 87% κατάφερε να γοητεύσει μέσω συνεντεύξεων, να εξασφαλίσει τη δουλειά και να υπογράψει το συμβόλαιο, μόνο για να αφήσει το νέο του αφεντικό σε αδιέξοδο την πρώτη κιόλας μέρα.

Έμεινα έκπληκτος όταν είδα αυτούς τους αριθμούς.

Φυσικά τα πράγματα είναι πολύ παρόμοια σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού.

Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 31 τοις εκατό όλων των διευθυντών προσλήψεων στις ΗΠΑ προσπαθούν σκόπιμα να αποφύγουν την πρόσληψη νέων που ανήκουν στη Γενιά Ζ:

Σύμφωνα με την έρευνα, το 31 τοις εκατό των διευθυντών προσλήψεων δηλώνουν ότι αποφεύγουν να προσλάβουν Gen Zers υπέρ των εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας. Οι διευθυντές προσλήψεων ισχυρίζονται πως οι Gen Zers ζητούν πάρα πολλά χρήματα, ενεργούν σωστά και δε διαθέτουν δεξιότητες επικοινωνίας κατά τη διαδικασία πρόσληψης. Ομοίως, μεταξύ του 94 τοις εκατό των διευθυντών προσλήψεων που λένε ότι έχουν πάρει συνέντευξη από τον Gen Zers, το 58 τοις εκατό λέει πως ο υποψήφιος Gen Z δεν ήταν ντυμένος κατάλληλα, το 57 τοις εκατό λέει ότι δυσκολεύεται με την οπτική επαφή και το 47 τοις εκατό λέει πως ζήτησε παράλογη αποζημίωση.

Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε τη Generation Z για τη συμπεριφορά της.

Πιστεύω όμως ότι μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης ανήκει στο σύστημα που τους παρήγαγε.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα υποτίθεται πως προετοιμάζει τους νέους μας να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό κόσμο, αλλά αποτυγχάνει άσχημα.

Δυστυχώς, οι βαθμολογίες στα μαθηματικά για τους μαθητές των ΗΠΑ συνεχίζουν να πέφτουν:

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα του Προγράμματος για τη Διεθνή Αξιολόγηση Φοιτητών (PISA) υπογραμμίζουν μια ανησυχητική τάση για τους μαθητές των ΗΠΑ στον τομέα των μαθηματικών.

Σε σύγκριση με τους ομολόγους τους σε άλλες βιομηχανικές χώρες, οι Αμερικανοί φοιτητές υστερούν. Τα μάλλον αποθαρρυντικά αποτελέσματα αποκάλυψαν πτώση 13 μονάδων για τους μαθητές των ΗΠΑ σε σύγκριση με τις εξετάσεις του 2018.

Ζούμε σε μια κουλτούρα που απλά δεν εκτιμά τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα μαθηματικά.

Όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στις ασιατικές χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα και η Νότια Κορέα.

Με αρκετό χρόνο, θα έκαναν κύκλους γύρω μας.

Πολλοί θα υποστήριζαν ότι το κάνουν ήδη.


Πολλοί φιλελεύθεροι πολιτικοί ανησυχούν για το 5 τοις εκατό των μαθητών των ΗΠΑ που εκπαιδεύονται κατ' οίκον, αλλά χρόνο με το χρόνο οι μαθητές που εκπαιδεύονται κατ' οίκον αποδίδουν πολύ καλύτερα σε τυποποιημένα τεστ από τους μαθητές στα δημόσια σχολεία μας:

Στο μεταξύ, οι μαθητές κατ' οίκον εκπαίδευσης αριστεύουν, σημειώνοντας 12 και 22 εκατοστιαίες μονάδες υψηλότερα από τους μαθητές ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων αντίστοιχα σε τυποποιημένα τεστ ακαδημαϊκών επιδόσεων. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις φυλετικές και εισοδηματικές δημογραφικές ομάδες. Μια μελέτη του 2015 έδειξε ότι οι μαύροι μαθητές κατ' οίκον σχολείων σημείωσαν 23 έως 42 εκατοστιαίες μονάδες πάνω από μαύρους μαθητές δημοσίων σχολείων.

Αυτά τα αποτελέσματα δεν πρέπει να εκπλήσσουν. Η παραδοσιακή σχολική εκπαίδευση, με την άκαμπτη προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους, είναι καταπιεστική για τη διάνοια και ιδιαίτερα επιβλαβής για τα χαρισματικά παιδιά, τα οποία πρέπει να καταπνίξουν τη φυσική τους ορμή προς όφελος της ομαδικής συμμόρφωσης.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα κάνει φρικτή δουλειά μαθαίνοντας στους μαθητές να διαβάζουν, να γράφουν, να μιλούν και να εργάζονται με αριθμούς.

Αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά στη σeξουαλικότητα των νέων μας.

Στο όνομα της «σeξουαλικής διαπαιδαγώγησης», μερικά από τα πιο φρικτά πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε διδάσκονται στις τάξεις μας.

Νέες «αξίες» που θα έκαναν προηγούμενες γενιές Αμερικανών να κάνουν εμετό προωθούνται ακατάπαυστα και υλικό που δεν είναι κατάλληλο να διαβάζεται μπροστά στους νομοθέτες μας διατίθεται στα παιδιά μας.

Περιττό να πούμε ότι τα αποτελέσματα όλης αυτής της κατήχησης ήταν δραματικά:

Το 28 τοις εκατό των ενηλίκων Gen Z - τους οποίους οι ερευνητές της έρευνας προσδιορίζουν ως ηλικίες 18 έως 25 - αναγνωρίζονται ως LGΒΤQ, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από το Public Religion Research Institute ή PRRI. Αυτό συγκρίνεται με το 10% όλων των ενηλίκων, το 16% των millennials, το 7% της Generation X, το 4% των baby boomers και το 4% της Silent Generation, διαπίστωσε το ινστιτούτο.

«Όσον αφορά την ταυτότητα LGΒΤQ, είναι πολύ σαφές ότι οι ενήλικες Gen Z φαίνονται διαφορετικοί από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς», δήλωσε η Melissa Deckman, διευθύνουσα σύμβουλος του PRRI.

Μεταξύ των ψηφοφόρων Gen Z, μόνο το 21 τοις εκατό αναγνωρίζονται ως Ρεπουμπλικάνοι, αλλά το 28 τοις εκατό αναγνωρίζονται ως LGΒΤQ.

Αυτοί οι αριθμοί έχουν τεράστιες επιπτώσεις για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Οι νέοι υποτίθεται πως είναι το μέλλον μας.

Αλλά αν παραμείνουμε στον δρόμο που ακολουθούμε αυτή την στιγμή, δεν πρόκειται να έχουμε μέλλον .

Επιτρέψαμε στη φιλελεύθερη ελίτ να προωθεί σταθερά την ατζέντα της για δεκαετίες και τώρα βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο χείλος της εθνικής αυτοκτονίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail