Η Γαλλία αρνείται την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

pixabay / jackmac34
Freepen.gr - Το γαλλικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του γαλλικού στρατού στην Ουκρανία και τα σχέδια αποστολής πρόσθετου στρατιωτικού αποσπάσματος εκεί, μετά τις δηλώσεις του διευθυντή της ρωσικής SVR Σεργκέι Ναρίσκιν.

"Οι πληροφορίες που διέδωσε ο Σεργκέι Ναρίσκιν, διευθυντής της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού, αποκαλύπτουν τη συστηματική μαζική παραπληροφόρηση που χρησιμοποιεί η Ρωσία", ανέφερε το υπουργείο στο Χ.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Ναρίσκιν δήλωσε πως η Γαλλία ετοιμάζει ένα απόσπασμα που θα σταλεί στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου δύο χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό θα σταλούν στη ζώνη μάχης σε πρώτη φάση. Η γαλλική στρατιωτική ηγεσία φοβάται τη δυσαρέσκεια των αξιωματικών εξαιτίας των απωλειών των στρατιωτών της στην Ουκρανία και ήδη υπάρχουν προβλήματα με την εξεύρεση "εθελοντών", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail