Η Δύση φοβάται νέα ρωσικά επιτεύγματα στην Ουκρανία αυτό το καλοκαίρι - Ειδικός

Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες φοβούνται ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να πετύχουν νέες προόδους στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία αυτό το καλοκαίρι, λέει η Alissa de Carbonnel, αναπληρώτρια διευθύντρια προγράμματος για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία στο International Crisis Group.

"Υπάρχει μεγάλος φόβος πως θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα σημείο καμπής όπου θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δούμε κάποιες πραγματικές ρωσικές ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι", δήλωσε η ίδια στην ευρωπαϊκή έκδοση του Politico.

Το άρθρο σημειώνει ότι παρά το γεγονός πως η ΕΕ συμφώνησε πρόσφατα σε 5 δισεκατομμύρια ευρώ για τη μερική αποζημίωση των κρατών μελών για τις νέες αποστολές όπλων στην Ουκρανία, η κατάσταση στο πεδίο της μάχης παρέμεινε τραγική.

Στις 13 Μαρτίου, ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, Αλεξάντερ Σύρσκι, αναγνώρισε ότι η κατάσταση σχεδόν σε όλη τη γραμμή εμπλοκής ήταν περίπλοκη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail