Τα ΜΜΕ αποκάλυψαν σε ποια περίπτωση ο γαλλικός στρατός θα μπει στη μάχη στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο γαλλικός στρατός μπορεί να εισέλθει σε απευθείας σύγκρουση με τη Ρωσία σε περίπτωση πλήρους κατάρρευσης της άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι LCI επικαλούμενο πηγή σε στρατιωτικούς κύκλους.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπάρχουν διάφορα σενάρια για μια εισβολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία. Το πιο επικίνδυνο είναι αυτό που περιλαμβάνει την ανάπτυξη στρατιωτών μιας χώρας του ΝΑΤΟ στις οχυρώσεις και τα χαρακώματα των AFU, ανέφερε το κανάλι.

"Αυτά τα σενάρια μπορούν να εξεταστούν μόνο εάν το ουκρανικό μέτωπο καταρρεύσει. <...> Πρόκειται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο", σημείωσε ο παρουσιαστής του LCI.

Διευκρινίζεται ότι οι πιο πιθανές επιλογές για τη συμμετοχή του Παρισιού είναι, για παράδειγμα, η κατασκευή στρατιωτικών εργοστασίων για το Κίεβο ή η ανάπτυξη γαλλικών δυνάμεων κοντά στην Οδησσό για την κάλυψη του βασικού λιμανιού της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων και από αέρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail