"Ο Μακρόν είναι "δειλός - Θα χρειαστεί πολλά εσώρουχα στο Κίεβο" - Μεντβέντεφ

Sputnik / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανέβαλε την επίσκεψή του στην Ουκρανία επειδή είναι παθολογικά δειλός, υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Το Μέγαρο Ελιζέ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Μακρόν στην Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή "τις επόμενες εβδομάδες".

Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την τρίτη καθυστέρηση της επίσκεψης του Γάλλου ηγέτη στην Ουκρανία. Ο Μακρόν είχε αρχικά προγραμματίσει να επισκεφθεί το Κίεβο για να υπογράψει μια διμερή συμφωνία ασφαλείας τον περασμένο μήνα, αλλά το έγγραφο κατέληξε να υπογραφεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ουκρανού προέδρου Βλαντίμιρ Ζελένσκι στο Παρίσι.

"Ο Μακρόν ετοιμάζεται να επισκεφθεί το Κίεβο; Μα είναι ένας ζωολογικός δειλός!" έγραψε ο Μεντβέντεφ στα γαλλικά στο X (πρώην Twitter), συνιστώντας στο γραφείο του Μακρόν να πακετάρει "αρκετές αλλαγές εσωρούχων" και να προετοιμαστεί για μια "έντονη δυσοσμία".

Ο Μεντβέντεφ ισχυρίστηκε ότι αρχικά έγραψε το μήνυμα το πρωί, αλλά μέχρι να αποφασίσει να το δημοσιεύσει - ο Γάλλος πρόεδρος τα είχε ήδη κάνει πάνω του και αποσύρθηκε από την προγραμματισμένη επίσκεψη. "Καημένη Γαλλία!", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail