«Οι Ουκρανοί δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην αντεπίθεση λόγω της επίθεσης των Ρώσων»

ukrinform.net
Freepen.gr - Τα ουκρανικά στρατεύματα δε θα μπορέσουν να διεξάγουν μια επιτυχημένη αντεπίθεση λόγω της αδυναμίας τους να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter στον αέρα του καναλιού Redacted στο YouTube.

Νωρίτερα στις 23 Φεβρουαρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζουν νέα αντεπίθεση στη Μαύρη Θάλασσα και στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων.

"Η νέα αντεπίθεση θα είναι εξίσου "επιτυχής", πράγμα που σημαίνει πως <...> άνθρωποι θα σκοτωθούν, θα τραυματιστούν ή θα αιχμαλωτιστούν και ο εξοπλισμός θα καταστραφεί", υπέθεσε.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό αξιωματικό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής απόπειρας, τα ουκρανικά στρατεύματα δεν κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικά εδαφικά κέρδη, αποτυγχάνοντας να ξεπεράσουν ακόμη και την πρώτη γραμμή της ρωσικής άμυνας. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι πλέον αρκετά καλές στο να αναχαιτίζουν τα εχθρικά στρατεύματα καθώς συσσωρεύονται.

"Αν ο Ζελένσκι λέει ότι θα συμβεί, δε σημαίνει πως θα συμβεί στην πραγματικότητα", πρόσθεσε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail