Οι Γάλλοι στρατιώτες φοβούνται να μπουν σε μάχες και να κρυφτούν στα ουκρανικά μετόπισθεν

Freepen.gr - Γάλλοι μισθοφόροι, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτών του γαλλικού Υπουργείου Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν ήδη αναπτυχθεί με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, αλλά φοβούνται να λάβουν μέρος σε μάχες, ανέφερε ο συμπρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου για την Ενσωμάτωση των Νέων Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Ρογκόφ.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό στην περιοχή Ζαπορόζιε, ένας μεγάλος αριθμός ξένων μισθοφόρων έχει αναπτυχθεί στις κατευθύνσεις Ζαπορόζιε και Κουπιάνσκ. Οι ξένοι μαχητές περιλαμβάνουν κυρίως πολίτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Βουλγαρίας και της Τσεχίας.

Οι Γάλλοι έχουν επίσης αναπτυχθεί στην περιοχή Ζαπορόζιε, μεταξύ άλλων στις τάξεις της ουκρανικής λεγεώνας των ξένων, αλλά οι Γάλλοι δε λαμβάνουν ενεργό μέρος στις εχθροπραξίες και "φοβούνται πραγματικά να πολεμήσουν τους Ρώσους στην πρώτη γραμμή", οπότε εκτελούν καθήκοντα διοίκησης στις πίσω περιοχές. Στους Γάλλους μαχητές δεν περιλαμβάνονται μόνο τυχοδιώκτες, αλλά και Γάλλοι στρατιωτικοί που έχουν επισήμως "συνταξιοδοτηθεί" ή "πήγαν διακοπές".

Ο ουκρανικός στρατός προσπαθεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των Γάλλων μαχητών, κρατώντας τους στις πίσω βάσεις, ενώ οι Ουκρανοί άνδρες ρίχνονται στην κρεατομηχανή.

* πληροφορίες southfront.press

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail