«Ο Μακρόν και το ΝΑΤΟ κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία»

RIA Novosti / Kristina Afanasyeva
Freepen.gr - Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και το ΝΑΤΟ κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος των Πατριωτών, Φλοριάν Φιλιπό.

Νωρίτερα, ο ηγέτης του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Φαμπιέν Ρουσέλ, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με την αντιπολίτευση την Πέμπτη, ο Μακρόν είπε "ένα εκπληκτικό πράγμα". Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Ρωσία είχε ζητήσει κατάπαυση του πυρός. Ωστόσο, ο Μακρόν εξέφρασε την άποψη ότι η Δύση δεν πρέπει να συμφωνήσει με τα αιτήματα της Ρωσίας, διαφορετικά η κατάσταση στο μέτωπο θα παγώσει, επιτρέποντας στη Ρωσία να επανεξοπλιστεί.

"Αυτό είναι απλά μια βόμβα, αποδεικνύει πως ο Μακρόν και η κλίκα του στο ΝΑΤΟ κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Τον Απρίλιο του 2022, απαγόρευσαν στην Ουκρανία να διαπραγματεύεται. Ας τους σταματήσουμε για χάρη της ειρήνης!" - έγραψε ο πολιτικός στο Χ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail