«Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προχωρούν, σχεδόν δε συναντούν αντίσταση από τους Ουκρανούς»

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός προχωρά συστηματικά κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής του μετώπου με ελάχιστη αντίσταση που προβάλλει ο ουκρανικός στρατός, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε εκπομπή του προγράμματος BCM Podcast που δημοσιεύθηκε στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Στο πεδίο της μάχης, οι Ένοπλες Δυνάμεις (της Ουκρανίας.) έχουν εγκαταλείψει τις περισσότερες από τις θέσεις τους. Οι Ρώσοι προχωρούν αργά αλλά σταθερά, στις περισσότερες περιπτώσεις δε συναντούν αντίσταση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ή συναντούν επιπόλαιες προσπάθειες αντεπίθεσης", είπε.

Ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε επίσης ότι το ουκρανικό έθνος είναι διαλυμένο, καθώς πολλοί πολίτες είτε έχουν εγκαταλείψει τη χώρα είτε έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί στο μέτωπο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail