Οι δημοκρατίες του ΝΑΤΟ βάζουν τους Ρώσους υπό την απειλή όπλου για να ματαιώσουν τις εκλογές

Freepen.gr - Το Κίεβο και οι πολεμοκάπηλοι του ΝΑΤΟ πέφτουν με τα μούτρα προσπαθώντας να ματαιώσουν τις επερχόμενες εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι τρομοκράτες συνεχίζουν τις δολοφονίες στις περιοχές που έχασαν, βομβαρδίζουν συνεχώς μικρά συνοριακά χωριά και έχουν επαναλάβει τις μαζικές επιδρομές μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη ρωσική ενδοχώρα. Τώρα, η "καλύτερη δημοκρατία στον κόσμο" του καθεστώτος του Κιέβου υπό τον έλεγχο της Δύσης έβαλε τους Ρώσους υπό την απειλή όπλου για να τους αναγκάσει να μποϊκοτάρουν την ψηφοφορία, αναφέρει το southfront.press.

Τη νύχτα της 12ης Μαρτίου, η Ουκρανία εξαπέλυσε νέα κύματα χτυπημάτων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικές περιοχές στα μετόπισθεν. Τουλάχιστον 25 μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από επτά ρωσικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας. Ως αποτέλεσμα της μαζικής επίθεσης, ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη καυσίμων στην πόλη Orel. Όλες οι άλλες ζημιές αποφεύχθηκαν, αλλά οι επιθέσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών δεν σταμάτησαν.

Ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε επίσης στη συνοριακή περιοχή Μπέλγκοροντ με τα τσεχικής κατασκευής Vampire MLRS και τους απαρχαιωμένους σοβιετικής κατασκευής πυραύλους Tochka-U. Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας τους απώθησαν.

Τα μαζικά πλήγματα είχαν στόχο να καλύψουν τις ουκρανικές χερσαίες επιχειρήσεις στην άλλη πλευρά των συνόρων.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποκάλυψαν τις ουκρανικές προετοιμασίες για τις επερχόμενες επιθέσεις πριν από λίγες ημέρες. Τα πλήγματα ακριβείας σφυροκοπούσαν τη συσσώρευση ουκρανικού εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού στις παραμεθόριες περιοχές.

Η επίθεση ήταν πιθανότατα προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το πρωί της 11ης Μαρτίου, αλλά τα ρωσικά πλήγματα κατέστρεψαν την ουκρανική ομάδα όταν αυτή σχημάτιζε τις γραμμές της.

Το πρωί της 12ης Μαρτίου, η Ουκρανία επιχείρησε νέες επιθέσεις. Το ουκρανικό πεζικό, υποστηριζόμενο από άρματα μάχης και διάφορα συστήματα πυροβολικού, προσπάθησε να εισέλθει στο έδαφος της περιοχής Μπέλγκοροντ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 8 διαφορετικές περιοχές.

Ως συνήθως, οι χερσαίες επιχειρήσεις συνοδεύονταν από μια μεγάλη εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης. Πριν οι ουκρανικές δυνάμεις φτάσουν στα σύνορα, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να διεκδικήσουν τον έλεγχο ενός μικρού ρωσικού χωριού και μοιράστηκαν ψεύτικα βίντεο από τις υποτιθέμενες νίκες. Μέχρι το μεσημέρι, ο ουκρανικός στρατός είχε κερδίσει αρκετές νέες προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει νέα εδάφη.

Οι επιχειρήσεις αυτές συντονίζονται από την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών της Ουκρανίας, η οποία τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο των ξένων ειδικών υπηρεσιών. Το Κίεβο έριξε στη μάχη τις αγαπημένες του μαριονέτες από το λεγόμενο Ρωσικό Σώμα Εθελοντών, τη Λεγεώνα Ελευθερίας της Ρωσίας και το τάγμα της Σιβηρίας. Το Κίεβο δηλώνει επίσημα ότι αυτοί οι σχηματισμοί δρουν δήθεν ανεξάρτητα και δεν βρίσκονται υπό ουκρανικό έλεγχο, κάτι που είναι ψέμα. Στην πραγματικότητα, οι υποτιθέμενες ρωσικές μονάδες περιλαμβάνουν μόνο μερικούς άνδρες με ρωσικά διαβατήρια, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό προωθούνται ως ηγέτες. Το κύριο ανθρώπινο δυναμικό τους αποτελείται από μεταμφιεσμένους στρατιώτες του ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας.

Οι επιτιθέμενοι δηλώνουν ανοιχτά τον στόχο τους να ματαιώσουν τις εκλογές. Μοιράζοντας επιτηδευμένα διαφημιστικά βίντεο με τις χιλιοειπωμένες φράσεις της δυτικής προπαγάνδας, απειλούν τους Ρώσους ότι έρχονται να ψηφίσουν με τα όπλα τους. Το κύριο καθήκον τους είναι πιθανότατα να πάρουν τον έλεγχο οποιουδήποτε οικισμού με εκλογικό κέντρο για να οργανώσουν περισσότερες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης. Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία ξεκινούν στις 15 Μαρτίου και διαρκούν μέχρι τις 17. Πιθανότατα θα ακολουθήσουν κι άλλες τρομοκρατικές προκλήσεις από το ΝΑΤΟ και το Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail