Ο Κόσμος ετοιμάζεται για ένα Αποκαλυπτικό μέλλον

pixabay
Όταν φαντάζεστε το συλλογικό μας μέλλον, τι βλέπετε; Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν οραματίζονται ένα θετικό μέλλον για την ανθρωπότητα. Οι ταινίες μας, οι τηλεοπτικές μας εκπομπές, τα βιντεοπαιχνίδια μας και τα talk show μας είναι γεμάτα με αποκαλυπτικά θέματα και υπάρχει συνεχής εικασία για το τι είναι μπροστά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παγκόσμια γεγονότα άρχισαν πραγματικά να παρασύρονται τους τελευταίους μήνες και η πίστη στους ηγέτες μας δεν ήταν ποτέ χαμηλότερη. Πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι όταν τα πράγματα αρχίσουν πραγματικά να χτυπούν τον ανεμιστήρα, κανείς δεν πρόκειται να πάει να τους σώσει. Έτσι, οι πωλήσεις τροφίμων και προμηθειών έκτακτης ανάγκης έχουν εκτοξευθεί σε επίπεδα ρεκόρ, και εκατομμύρια από εμάς σχεδιάζουμε για τη ζωή σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί εντελώς και τελείως.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ακόμη και μερικές από τις πιο εξέχουσες φωνές της κοινωνίας μας μιλούν ανοιχτά για τέτοια πράγματα. Για παράδειγμα, ο Τζο Ρόγκαν έχει υποστηρίζει πως τώρα θα ήταν πολύ καλή στιγμή για να επιστρέψει ο Ιησούς:

«Όπως και αν επέστρεφε τώρα, θα ήταν υπέροχο», είπε ο Ρόγκαν. «Ιησού, αν σκέφτεσαι να επιστρέψεις, τώρα είναι μια καλή στιγμή. Τώρα είναι μια καλή στιγμή».

Έχετε ακούσει ποτέ τον Joe Rogan να μιλάει έτσι;

Δεν έχω.

Σε μια άλλη πρόσφατη εκπομπή, ο Joe Rogan παραδέχτηκε ότι πιστεύει πως "κάτι μεγάλο έρχεται" και όταν το σκέφτεται αυτό τον τρομάζει.

Περιττό να πούμε ότι απέχει πολύ από το να είναι μόνος.

Υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι εκεί έξω που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο.

Σε αυτό το σημείο, ακόμη και τα πιο πλούσια μέλη της κοινωνίας μας προετοιμάζονται για τα χειρότερα σενάρια. Τα παρακάτω προέρχονται από ένα άρθρο της Daily Star με τίτλο ««Η Βιβλική προφητεία γίνεται πραγματικότητα» καθώς ισχυρίζεται πως δισεκατομμυριούχοι κατασκευάζουν τεράστια υπόγεια καταφύγια»:

Η Podcaster Christina Randall ισχυρίζεται ότι το καταφύγιο του Zuckerberg είναι μόνο το τελευταίο από τα περίπου 15 καταφύγια της ημέρας της κρίσης που κατασκευάζονται από δισεκατομμυριούχους σε όλο τον κόσμο.

«Είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως επιλέγουν να χτίσουν κάτι που ακούγεται ότι θα μπορούσε να είναι πλήρως αυτοσυντηρούμενο, ειδικά αν συνέβαινε κάτι καταστροφικό στον κόσμο και δε θα ήταν πλέον κατοικήσιμος», είπε.

«Γιατί να μην χτίσουμε απλώς ένα κανονικό παλιό αρχοντικό ή κάποιο είδος εμπορικής εγκατάστασης που θα μπορούσε να αποφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα στον Ζούκερμπεργκ;»

Η ίδια τόνισε: «Αυτό το κτίριο σίγουρα δεν είναι φθηνό, εκτιμάται ότι κοστίζει πάνω από 270 εκατομμύρια δολάρια και φαίνεται πως αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό έργο προσωπικής κατασκευής στην ανθρώπινη ιστορία. Μιλάμε για πάνω από ένα τέταρτο του δισεκατομμυρίου δολαρίων».

Το βίντεο από την Christina Randall που αναφέρθηκε σε αυτό το άρθρο έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 420.000 φορές:


Αν όλα θα πάνε καλά, γιατί τόσοι πολλοί δισεκατομμυριούχοι κατασκευάζουν τεράστια συγκροτήματα επιβίωσης;

Μπορεί κάποιος εκεί έξω να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση;

Μια πολύ μεγάλη μερίδα του γενικού πληθυσμού ανησυχεί επίσης βαθιά για το τι έρχεται.

Δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται για τρόφιμα και προμήθειες έκτακτης ανάγκης και αναμένω πλήρως ότι το 2024 θα καταρρίψει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του Fox Business με τίτλο «Army vet says prepper food company booming as more Americans plan for disaster in 2024», ο Τζέισον Νέλσον εξήγησε γιατί είναι τόσο σημαντικό για τους ανθρώπους να έχουν στη διάθεσή τους άφθονα τρόφιμα έκτακτης ανάγκης:

Οι Αμερικανοί πρέπει να λάβουν υπόψη τους την ευπάθεια της προσφοράς τροφίμων στις ΗΠΑ και να κάνουν σχέδια ανάλογα, υποστηρίζει ο Nelson.

«Απλώς νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν από πού προέρχεται το φαγητό. Δεν καταλαβαίνουν το σύστημα διανομής. Αν καταλάβαιναν πώς λειτουργεί αυτό, ότι υπάρχει φαγητό αξίας περίπου δύο εβδομάδων σε οποιοδήποτε σύστημα διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις αυτά τα συστήματα αρχίσουν να καταρρέουν, η διαθεσιμότητα τροφής θα μειωθεί σχεδόν στο μηδέν. Και έτσι αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν πως έχουν στα ντουλάπια τους που θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν είναι πολύ διαφορετικό από το να καθίσουν και να κάνουν μια ανάλυση της θερμιδικής πρόσληψης για την οικογένειά σας, αυτό που χρειάζονται όχι μόνο για επιβίωση, αλλά ίσως και ευημερία», είπε.

Αυτό που είπε είναι τόσο αληθινό.

Μόλις χαλάσουν τα συστήματα διανομής μας, τα καταστήματα θα αδειάσουν πολύ γρήγορα.

Όταν φτάσει εκείνη η μέρα, θα είστε τόσο χαρούμενοι που αναλάβατε δράση νωρίτερα.

Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για όσους έχουν ήδη επιλέξει να μετεγκατασταθούν.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί Αμερικανοί έχουν μετακομίσει σε διαφορετικό μέρος της χώρας εν αναμονή των πολύ δύσκολων καιρών που είναι μπροστά μας.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο Milan Adams παρουσίασε μερικά από τα πράγματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη εάν σκέφτεστε να κάνετε μια τέτοια κίνηση. Εδώ είναι μερικοί από τους ανθρώπινους παράγοντεςπου θεωρεί ότι είναι σημαντικοί κατά την αξιολόγηση μιας νέας τοποθεσίας:
  • Χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού (40 άτομα ανά τετραγωνικό μίλι ή λιγότερο)
  • Απόσταση από μεγάλες/μικρές πόλεις (50+ μίλια μακριά)
  • Απόσταση από στρατιωτικές βάσεις (50+ μίλια μακριά)
  • Απόσταση από πυρηνικούς σταθμούς (100+ μίλια μακριά)
  • Απόσταση από διακρατικούς αυτοκινητόδρομους
  • Χαμηλό ποσοστό φτώχειας
  • Χαμηλό ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας
Και εδώ είναι μερικοί από τους φυσικούς παράγοντες που θεωρεί πως είναι σημαντικοί κατά την αξιολόγηση μιας νέας τοποθεσίας: 
  • Εύκολη πρόσβαση σε γλυκό νερό
  • Αφθονία άγριων θηραμάτων
  • Χαμηλός κίνδυνος φυσικής καταστροφής
  • Πυκνή δασοκάλυψη
  • Επαρκείς υφές εδάφους
  • Επαρκείς βροχοπτώσεις
  • Χαμηλός κίνδυνος ξηρασίας
Νομίζω πως όλα αυτά είναι πραγματικά καλές συμβουλές.

Όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά τρελά, δε θέλετε να βρεθείτε παγιδευμένος σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Όπως συζήτησα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η κοινωνική τάξη καταρρέει ήδη σε όλο το έθνος.

Για παράδειγμα, ξέρατε ότι 90.000 πακέτα την ημέρα κλέβονται στη Νέα Υόρκη;
 

Ήμουν απογοητευμένος όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτό το στατιστικό.

Αυτό σημαίνει πως διαπράττονται 90.000 εγκλήματα στο Big Apple κάθε μέρα.

Οι δρόμοι μας κυριολεκτικά γεμίζουν από αρπακτικά, και πολλοί από αυτούς δεν δείχνουν καμία απολύτως μεταμέλεια για τα εγκλήματα που διαπράττουν.

Όταν ήμουν νέος, πίστευα ότι το πράγμα που έπρεπε να κάνω ήταν να ζήσω σε μια μεγάλη πόλη.

Αλλά τώρα που είμαι πολύ μεγαλύτερος, χαίρομαι τόσο πολύ που δεν ζω σε μια από τις βασικές αστικές περιοχές μας, γιατί έχουν γίνει εξαιρετικά επικίνδυνες.

Το Σαββατοκύριακο, ένας άγριος όχλος νεαρών στο Σαν Φρανσίσκο βανδάλισε άγρια ​​ένα αυτόνομο όχημα Waymo και του έβαλε φωτιά:

Ένα αυτόνομο όχημα Waymo πυρπολήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά τον βανδαλισμό του από ομάδα ανθρώπων στην Chinatown, δήλωσαν οι πυροσβέστες του Σαν Φρανσίσκο.

Το όχημα ταξίδευε στην οδό Τζάκσον, μεταξύ Στόκτον και Γκραντ, περίπου στις 9:25 μ.μ. όταν περικυκλώθηκε από περίπου 10 έως 15 άτομα, είπε ο υπολοχαγός Μαριάνο Ηλίας με πυρκαγιά στο Σαν Φρανσίσκο.

Πολλά βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μια ομάδα ανθρώπων να βανδαλίζει το αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο. Ενώ ένα άλλο βίντεο έδειξε το όχημα Waymo να φλέγεται.

Γιατί το έκαναν αυτό;

Γιατί μπορούσαν.

Δε θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Απλώς είδαν κάτι που μπορούσαν να καταστρέψουν και έτσι το έκαναν.

Αν έτσι συμπεριφέρονται τώρα, πώς θα είναι όταν δεν έχουν φαγητό στο στομάχι τους και δεν έχουν φάει για δύο εβδομάδες;

Η ελίτ θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει τέτοιες αντιπαραθέσεις, και γι' αυτό σκοπεύει να ξεκολλήσει και να πάει στις συνθέσεις επιβιώσεως που έχει κατασκευάσει για τον εαυτό της.

Πραγματικά βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εξαιρετικά αποκαλυπτικού μέλλοντος και σύντομα θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που πολλοί άνθρωποι δεν είχαν καν φανταστεί πως θα ήταν δυνατά.

Εκατομμύρια εκατομμύρια άνθρωποι νιώθουν ένστικτο ότι υπάρχουν πολύ άσχημα πράγματα στον ορίζοντα και δεν θα αργήσει πολύς καιρός πριν γίνει σαφές γιατί τόσοι πολλοί από εμάς προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail