Η πλειοψηφία των Πολωνών κατά της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία

kraińscy żołnierze podczas wojny z Rosją Źródło: Facebook / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
Freepen.gr - Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των Πολωνών είναι κατά της αποστολής πολωνικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ενώ λιγότερο από το ένα πέμπτο του πληθυσμού υποστηρίζει μια τέτοια κίνηση, αναφέρει το dorzeczy.pl.

Η δημοσκόπηση του πρακτορείου SW Research για το μέσο ενημέρωσης Rzeczpospolita ρώτησε τους Πολωνούς αν υποστηρίζουν την ιδέα πως οι χώρες του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 56% των Πολωνών απορρίπτει κάθε ιδέα αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ενώ μόνο το 19% είναι έτοιμο να εξετάσει μια τέτοια κίνηση. Ένα άλλο 25 τοις εκατό δεν είχε καμία γνώμη.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των αναφερόμενων παρατηρήσεων του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν πως τα κράτη του ΝΑΤΟ δε θα πρέπει να αποκλείσουν την αποστολή στρατευμάτων τους στην Ουκρανία σε διμερή βάση. Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο ως απάντηση στη δήλωση του Μακρόν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail