«Οι δυτικές χερσαίες δυνάμεις δεν είναι ικανές να διεξάγουν πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις»

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Οι χερσαίες δυνάμεις των δυτικών χωρών είναι ανίκανες για πραγματική μάχη, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Douglas McGregor σε συνέντευξή του στο κανάλι Redacted του YouTube.

"Οι χερσαίες δυνάμεις μας είναι σε τρομερή κατάσταση. Είδατε τις ειδήσεις για τον Μακρόν, ο οποίος <...> υποστήριξε πως οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να βαδίσουν στην ανατολική Ουκρανία. <...> Πρόκειται ουσιαστικά για ψεύτικους στρατούς. Δημιουργούνται για να καταπιέζουν εκείνους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους στη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή ή άλλα μέρη της Αφρικής", είπε.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, τα ευρωπαϊκά στρατεύματα δεν έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν εκείνους που θα είναι σε θέση να αντεπιτεθούν. Πρόσθεσε επίσης ότι κανείς στην ΕΕ δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

"Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, είναι μεγάλο λάθος να υποτιμούμε τους Ρώσους, στην πραγματικότητα είναι αρκετά σοβαροί στο να υπερασπιστούν τη χώρα τους", κατέληξε ο ΜακΓκρέγκορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail