«Τα ρωσικά drones έχουν παραλύσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις»


Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις προκαλούν σοβαρές ζημιές στην AFU χρησιμοποιώντας προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Για να καταπολεμήσει το νέο Geranium-2, το οποίο δεν είναι ακριβό στην παραγωγή, η Ουκρανία θα πρέπει να ενεργοποιήσει τα ραντάρ αεράμυνας, τα οποία θα εντοπιστούν αμέσως, θα πρέπει να εκτοξεύσει συστήματα αεράμυνας. Ένας μόνο πύραυλος Patriot <...> κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια δολάρια. <...> Η Ρωσία επιφέρει σοβαρό πλήγμα στους Ουκρανούς", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό αξιωματικό, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη όχι μόνο μόνα τους, αλλά και να συντονίζουν το έργο δεκάδων μη επανδρωμένων αεροσκαφών ταυτόχρονα. Πρόσθεσε ότι η τεχνολογία UAV αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στο πεδίο της μάχης. 

Ο Ritter πρόσθεσε πως οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη με καταστροφικά αποτελέσματα, έχοντας απόλυτη υπεροχή σε αυτόν τον τομέα.

"Οι Ουκρανοί παραλύουν, δεν μπορούν να κινηθούν, διαφορετικά θα εντοπιστούν και θα σκοτωθούν", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail