Foreign Policy: Η AFU χάνει καθημερινά όλο και περισσότερους στρατιώτες

ΑΡ Photo / Αlex Βabenko
Freepen.gr - Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν καθημερινά όλο και περισσότερο στρατιωτικό προσωπικό, αναφέρει το περιοδικό Foreign Policy.

"Οι ουκρανικές απώλειες λόγω έλλειψης πυρομαχικών και συστημάτων αεράμυνας χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα", ανέφερε το δημοσίευμα.

Οι Ουκρανοί πολιτικοί, όπως σημειώνουν οι δημοσιογράφοι, φοβούνται ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορέσουν να σημειώσουν σημαντικά κέρδη στο πεδίο της μάχης λόγω της έλλειψης αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας.

Ο διευθυντής της CIA Ρόμπερτ Μπερνς δήλωσε αυτή την εβδομάδα πως χωρίς πρόσθετη αμερικανική στρατιωτική βοήθεια, η Ουκρανία θα αναγκαστεί να ξεκινήσει ειρηνευτικές συνομιλίες με τους όρους της Μόσχας μέσα σε ένα χρόνο. Κατά τη γνώμη του, η απουσία αμερικανικής υποστήριξης θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποχώρηση και απώλεια εδαφών για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail