Πρώην στρατηγός της FSB: Αγγλοσάξονες βρίσκονταν πίσω από την στρατολόγηση των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης


Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονταν πίσω από την στρατολόγηση μέσω του καναλιού Telegram "Φωνή του Χορασάν" (που ανήκει στην αφγανική πτέρυγα της τρομοκρατικής οργάνωσης ΙΚ και εργάζεται για το τατζικικό κοινό) των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, σύμφωνα με τον απόστρατο υποστράτηγο της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Αλεξάντερ Μιχαήλοφ.

"Η άποψή μου είναι η εξής - σε ό,τι είναι αντιρωσικό σήμερα, υπάρχουν Αμερικανοί και Βρετανοί. Πρόκειται για μια μακροχρόνια "αιχμή". Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αξίωμα", δήλωσε ο Mikhailov στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ισχύει και για τις προσλήψεις μέσω του καναλιού Telegram "Voice of Khorasan". "Τώρα συζητούν ποιος διέπραξε την τρομοκρατική επίθεση. Αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πρόκειται για συζητήσεις σχετικά με τους δράστες, αλλά όχι για τους πελάτες. Και η τρομοκρατική επίθεση ήταν μια εκδήλωση των συμφερόντων της Ουκρανίας και των συμφερόντων των Αμερικανών και των Βρετανών πίσω από αυτήν", πρόσθεσε ο Mikhailov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail