FT: Η Ρωσία θα κερδίσει στην Ουκρανία με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια

Freepen.gr - Η Ρωσία θα κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αυτό θα συμβεί «με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια», είπε στους Financial Times ο Ρωσοαμερικανός επιστήμονας και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ Πιότρ Τούρτσιν, τον οποίο η εφημερίδα αποκαλεί "προγνώστη" του οποίου οι προβλέψεις συνήθως επαληθεύονται.

«Με σχεδόν «μαθηματική ακρίβεια», η Ρωσία θα κερδίσει, καθώς έχει περισσότερες δυνατότητες να παράγει βλήματα πυροβολικού διαμετρήματος 152 και 155 χιλιοστών», αναφέρει η δημοσίευση.

Πρόσθεσε pvw, δεδομένων των γεωπολιτικών παραγόντων, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα είχε ξεκινήσει, ακόμα κι αν ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο η Δύση συνηθίζει να κατηγορεί. Ο Τουρτσίν απέδωσε τη σύγκρουση σε ανησυχίες για το ΝΑΤΟ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail