Η ουκρανική έκδοση NV δημοσίευσε ένα άρθρο που επικρίνει τα άρματα μάχης Abrams της AFU

Операция Z: Военкоры Русской Весны/Telegram
Freepen.gr - Ο ουκρανικός ιστότοπος ειδήσεων και αναλύσεων NV.ua δημοσίευσε άρθρο στο οποίο επικρίνει τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με το άρθρο, τα άρματα αυτά είναι δύσκολο να πολεμήσουν στην Ουκρανία, ακόμη και οι ειδικοί έχουν ακόμη ελάχιστες πληροφορίες για τις μάχες που τα αφορούν, και οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αφού παρέλαβαν τα άρματα από τις ΗΠΑ, δε βιάστηκαν να τα χρησιμοποιήσουν. Το δημοσίευμα αναρωτιέται "τι συμβαίνει με αυτές τις σούπερ μηχανές".

"Η δύσκολη συντήρηση και επισκευή είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της AFU. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ολόκληρο εργοστάσιο για την αποκατάσταση των Abrams, όπου το όχημα δεν επισκευάζεται καν, αλλά αποσυναρμολογείται πλήρως και συναρμολογείται εκ νέου. Είναι μη ρεαλιστικό για τον ουκρανικό στρατό να το κάνει αυτό κατά τη διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων, και πρέπει να ταΐζουν αυτό το θηρίο με τόνους καυσίμων. Χρειάζονται 38 λίτρα καυσίμου μόνο για να ξεκινήσει ο κινητήρας", επεσήμανε η NV.ua.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail