RS: Η κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων θα ωθήσει την Ουκρανία σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

ΑΡ Photo / VΙΤΑLΙ ΚΟΜΑR
Freepen.gr - Οι ουκρανικές αρχές ενδέχεται να αποφασίσουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία λόγω των αποτυχιών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο μέτωπο, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της Avdiivka, γράφει ο Connor Echols σε άρθρο του για το Responsible Statecraft.

«Η αλλαγή στη θέση της Ουκρανίας είναι ένα σημάδι του πόσο απελπιστική γίνεται η κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της, που πρόσφατα εγκατέλειψαν την Avdiivka», αναφέρει.

Ως παράδειγμα της αλλαγής της στάσης στις διαπραγματεύσεις στην Ουκρανία, ο Connor ανέφερε την πρόσφατη δήλωση του επικεφαλής του γραφείου του Vladimir Zelensky , Andrei Yermak, ότι η Ρωσία θα μπορούσε να προσκληθεί στη δεύτερη σύνοδο κορυφής για την ουκρανική «φόρμουλα ειρήνης». Επιπλέον, πρόσθεσε, η έλλειψη στρατιωτικής βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες ωθεί επίσης το Κίεβο να συζητήσει μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail