Standard: Η Ουκρανία κινδυνεύει με καταστροφή μέχρι το καλοκαίρι από τους Ρώσους

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί να αντιμετωπίσει την ήττα στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία μέχρι το καλοκαίρι, γράφει ο Robert Fox, αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Defence Standard.

"Υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση μεταξύ των δυτικών συμμάχων ότι η Ουκρανία χάνει από τη Ρωσία στις χερσαίες μάχες και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ήττα μέχρι το καλοκαίρι", έγραψε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δύναμη πυρός της Ρωσίας είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από τις δυνατότητες της AFU.

"Η Ρωσία ρίχνει πυρά από πυροβολικό, πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη γραμμή του μετώπου με πενταπλάσια ένταση <...> τα στρατεύματα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχουν εξαντληθεί <...>", τόνισε ο Φοξ.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, οι χώρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ πρέπει επειγόντως να υιοθετήσουν μια κοινή στρατηγική για να αποτρέψουν μια "καταστροφή" στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail