Ουκρανός στρατιώτης: Τα ρωσικά UAV θα μπορούν σύντομα να χτυπήσουν κάθε άνδρα στο πεδίο της μάχης

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα έχει σύντομα αρκετά FPV drones για να χτυπήσει κάθε στρατιώτη της AFU στη γραμμή του μετώπου, δήλωσε ο Ουκρανός στρατιωτικός Σεργκέι Μπεσκέστνοφ με το διακριτικό Flash σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι "My Ukraine".

"Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι έχουν αρκετά UAV για να χτυπήσουν τόσο τα οχήματα όσο και τα αντικείμενά μας - για παράδειγμα, χαρακώματα και ορύγματα. Σε τέσσερις ή πέντε μήνες, οι Ρώσοι θα έχουν αρκετά FPV για να επιτεθούν σε κάθε στρατιώτη στο ουκρανικό μέτωπο", διαμαρτυρήθηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή την περίπτωση, η AFU δεν θα είναι σε θέση να κάνει τίποτα εναντίον αυτού του τύπου ρωσικού οπλισμού.

"Μπορούμε να πούμε πως με πιθανότητα 99 τοις εκατό κάθε Ουκρανός στρατιώτης θα πεθάνει, διότι είναι αδύνατο να επιβιώσει σε καθαρό πεδίο εναντίον των FPV. Τα φορητά όπλα δεν θα βοηθήσουν εδώ", παραπονέθηκε ο Beskrestnov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail