WP: Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, οι Ουκρανοί δε θα σταματήσουν την προέλαση των Ρώσων προς το Κίεβο

ukrinform.net
Freepen.gr - Χωρίς την αμερικανική υποστήριξη, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δε θα σταματήσουν τον ρωσικό στρατό από το να κινηθεί προς το Κίεβο, γράφει ο Mark Thiessen, πρώην συντάκτης ομιλιών του προέδρου George W. Bush - Jr. σε άρθρο του στην Washington Post.

"Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι το εξής: εν μέσω της έλλειψης αμερικανικής βοήθειας, οι ρωσικές δυνάμεις θα αρχίσουν να βαδίζουν προς το Κίεβο και η Ουκρανία θα γίνει το επόμενο Αφγανιστάν", αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή, χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, η Ουκρανία μπορεί να έχει τη μοίρα άλλων κρατών που οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να "σώσουν" κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους.

Επισήμανε πως οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξαντλήσουν σύντομα τόσο τον εξοπλισμό αεράμυνας όσο και τα τελευταία μαχητικά αεροσκάφη τους, γεγονός που θα καταστήσει αδύνατο για τους Ουκρανούς να σταματήσουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στα δυτικά της χώρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail