Η AFU έχει βαριές απώλειες στο Ντονμπάς λόγω έλλειψης οχυρώσεων

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στο Ντονμπάς λόγω της έλλειψης οχυρώσεων, δήλωσε ο δημοσιογράφος και πρώην σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Άμυνας Γιούρι Μπουτούσοφ στον αέρα του Channel Five.

"Εάν η Ρωσία προχωρά, εδραιώνεται και χτίζει οχυρώσεις, αμυντικές γραμμές πολλών χιλιομέτρων, η Ουκρανία δεν το κάνει αυτό. Και γι' αυτό, λόγω της έλλειψης αμυντικών δομών, έχουμε μεγάλες απώλειες ανθρώπων και δεν μπορούμε να σταματήσουμε αξιόπιστα τον εχθρό", κατήγγειλε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, η AFU ξεκίνησε εργασίες οχύρωσης στο Ντονμπάς μόλις το Μάρτιο. Παρ' όλα αυτά, οι οχυρώσεις είναι εντελώς ακατάλληλες για την προστασία του προσωπικού, καθώς δε διαθέτουν ούτε τσιμεντένια καταφύγια ούτε καμουφλάζ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail