«Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον σε θέση να κερδίσουν κανέναν πόλεμο»

US Marine Corps / Sgt. Κάιλ Τάλμποτ
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κερδίσουν σε καμία από τις συγκρούσεις στις οποίες εμπλέκονται αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Αν πρέπει να πάτε σε πόλεμο, πηγαίνετε σε πόλεμο όταν είστε έτοιμοι, όταν έχετε μια πολύ καλή πιθανότητα να κερδίσετε", έγραψε.

Τούτου λεχθέντος, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι προς το παρόν σε θέση να το πράξουν, πρόσθεσε.

Νωρίτερα, το American Thinker έγραψε πως σε περίπτωση πολέμου μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, οι Αμερικανοί δεν θα ήταν σε θέση να κερδίσουν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δε θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσουν μια σύγκρουση τέτοιας κλίμακας και η σημερινή κατάσταση του αμερικανικού στρατού είναι μάλλον θλιβερή. Το κράτος έχει καταστροφική έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και ανεπαρκή βιομηχανική βάση για την παραγωγή όπλων στις απαραίτητες ποσότητες για να καλύψει τις ανάγκες ενός πολέμου αυτής της κλίμακας, αναφέρεται στο κείμενο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail