Κορυφαίος στρατηγός: Το Ιράν να καθορίσει το χρόνο και τον τρόπο απάντησης στο Ισραήλ

Freepen.gr - Ο αρχηγός του επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, υποστράτηγος Mohammad Hossein Baqeri, απηύθυνε το Σάββατο ομιλία στην κηδεία του υποστράτηγου Mohammad Reza Zahedi, ανώτερου διοικητή και στρατιωτικού συμβούλου του IRGC, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο προξενικό τμήμα της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό την 1η Απριλίου.

Απαντώντας στις εκκλήσεις για εκδίκηση, ο ανώτατος διοικητής δήλωσε: "Η ισραηλινή επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη".

Ο στρατηγός σημείωσε ότι το Ιράν είναι αυτό που θα αποφασίσει πότε και πώς θα πραγματοποιήσει την επιχείρηση αντιποίνων.

Είπε ότι η επιχείρηση ως απάντηση στην ισραηλινή τρομοκρατική πράξη θα πραγματοποιηθεί "με ακρίβεια" και θα κάνει το σιωνιστικό καθεστώς να μετανιώσει για την πράξη του.

Περιγράφοντας το χτύπημα στην αποστολή του Ιράν στη Δαμασκό ως "αυτοκτονία που διέπραξε το Ισραήλ", ο υποστράτηγος Baqeri δήλωσε ότι ο μαρτυρικός θάνατος των Ιρανών στρατιωτικών συμβούλων θα επιταχύνει την καταστροφή του Ισραήλ.

Προειδοποίησε επίσης πως την κύρια ευθύνη για την επίθεση στη Δαμασκό φέρουν οι ΗΠΑ και η Ουάσινγκτον πρέπει να λογοδοτήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail