Ο Αυστριακός καγκελάριος λέει ότι δεν υπάρχει ειρήνη στην Ευρώπη χωρίς διάλογο με τη Ρωσία

ΑΡ Photo/Ηeinz-Ρeter Βader, File
Freepen.gr - Η Ρωσία παραμένει μέρος της Ευρώπης, πράγμα που σημαίνει ότι η Δύση πρέπει να αναζητήσει τρόπους ειρηνικής συνύπαρξης με τη Ρωσία, δήλωσε ο Αυστριακός καγκελάριος Karl Nehammer στη γερμανική Die Zeit.

Σύμφωνα με δημοσιευμένα αποσπάσματα, ο καγκελάριος είπε πως "δε θα υπάρξει ειρήνη χωρίς τη Ρωσία". "Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρωσία από την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι μετά τον πόλεμο θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπους συνύπαρξης μεταξύ μας. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει και ευελιξία από την πλευρά της Ρωσίας", είπε.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πολιτικό, οι όποιες συνομιλίες με τη Ρωσία δεν πρέπει να γίνονται πίσω από την πλάτη των Ουκρανών.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε διάταγμα που απαγόρευε κάθε συνομιλία με τη Ρωσία υπό τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail