Ρωσικά χτυπήματα και ουκρανική πυρηνική τρομοκρατία

Freepen.gr - Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πύραυλοι συνεχίζουν να πλήττουν τις ουκρανικές στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις με καθημερινά κύματα χτυπημάτων ακριβείας. Η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί πλέον να προστατεύσει στρατηγικά σημαντικά αντικείμενα που βρίσκονται είτε κοντά στη γραμμή του μετώπου είτε βαθιά στα μετόπισθεν. Το Κίεβο εκλιπαρεί τους δυτικούς προστάτες του να στείλουν περισσότερα "Patriots", επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο αριθμός των κατεστραμμένων συστημάτων αεράμυνας αμερικανικής κατασκευής έχει αυξηθεί, γράφει το southfront.press.

Από το βράδυ της 7ης Απριλίου, οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας προσπαθούν να αναχαιτίσουν ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους σε όλη τη χώρα- αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ρωσικά πλήγματα αναφέρθηκαν στις περιοχές του Ντνεπροπετρόφσκ και του Κιέβου. Μια αποθήκη πετρελαίου έπιασε φωτιά ως αποτέλεσμα επίθεσης στην περιοχή Zhitomir. Εν τω μεταξύ, ρωσικές βαριές βόμβες σφυροκοπούν τον ουκρανικό στρατό στις ανατολικές περιοχές του Χάρκοβο και του Σούμι.

Τις τελευταίες ημέρες, η περιοχή της Οδησσού έχει γίνει μια από τις περιοχές που έχουν γίνει ο μεγαλύτερος στόχος. Τα ρωσικά πλήγματα έπληξαν σχεδόν όλα τα λιμάνια της περιοχής. Η χθεσινή νύχτα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι συνεχείς επιθέσεις ματαιώνουν τις προμήθειες δυτικών πυρομαχικών και όπλων, καθώς και την παραγωγή ναυτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ένα από τα πρόσφατα πλήγματα φέρεται να κατέστρεψε ένα πυραυλικό σύστημα NASAMS στο λιμάνι του Ilyichevsk. Το σύστημα αποσκοπούσε στην εξασφάλιση της φόρτωσης μη επανδρωμένων σκαφών σε πολιτικά φορτηγά πλοία για περαιτέρω επιθέσεις κατά της Ρωσίας, αλλά ένα πλήγμα ακριβείας από ρωσικό πύραυλο Iskander εξουδετέρωσε το σύστημα, καθώς και τις ναυτικές βάρκες και τους Ουκρανούς στρατιώτες.

Αδυνατώντας να επιτύχει οποιαδήποτε κέρδη σε δίκαιες μάχες, το καθεστώς του Κιέβου διεξάγει έναν πόλεμο τρόμου, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της απειλής πυρηνικής καταστροφής.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ουκρανικός στρατός επανέλαβε τις επιθέσεις στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, ο οποίος βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο. Η ανάπτυξη προσωπικού της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας στον σταθμό δεν σταματά το καθεστώς του Κιέβου.

Μόνο την προηγούμενη ημέρα, ο πυρηνικός σταθμός δέχθηκε τρεις ουκρανικές επιθέσεις. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί εργαζόμενοι τραυματίστηκαν. Ένα από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσε ζημιές στο θόλο της 6ης μονάδας ισχύος, η οποία ευτυχώς είχε προηγουμένως τεθεί σε "ψυχρή λειτουργία" και δεν παρήγαγε ενέργεια.

Το Κίεβο αρνήθηκε παραδοσιακά όλες τις επιθέσεις στον
NPP, κατηγορώντας τον ρωσικό στρατό για προβοκάτσιες. Αυτό παρά το γεγονός ότι οποιαδήποτε ζημιά στον NPP δεν είναι επωφελής για τη ρωσική πλευρά.

Ο επικεφαλής του ΙΑΕΑ επιβεβαίωσε τις επιθέσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αλλά δεν τόλμησε να κατονομάσει τους ενόχους, καλώντας τις αντιμαχόμενες πλευρές να αποφύγουν τις επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail