Οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν αποθήκη με μη επανδρωμένα σκάφη που παραδόθηκαν στο Κίεβο από χώρες του ΝΑΤΟ

Russian Defence Ministry
Freepen.gr - Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη με μη επανδρωμένα σκάφη που παραδόθηκαν στο Κίεβο από χώρες του ΝΑΤΟ, καθώς επίσης δύο πυραυλικά συστήματα επιφανείας-αέρος S-300 και ένα ραντάρ επιτήρησης και στόχευσης P-18, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

"Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη με μη επανδρωμένες βάρκες που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από χώρες του ΝΑΤΟ, δύο πυραυλικά συστήματα επιφανείας-αέρος S-300, ένα ραντάρ επιτήρησης και στόχευσης P-18, καθώς και νίκησαν το ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό σε 107 περιοχές", ανέφερε η ανακοίνωση.

Επιπλέον, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 293 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αναχαίτισαν τέσσερις πυραύλους HIMARS και Uragan τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 370 στρατιώτες και ένα άρμα μάχης στην περιοχή του Ντονέτσκ τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με αυτό, η ρωσική ομάδα μάχης South νίκησε αρκετές ουκρανικές ταξιαρχίες και απέκρουσε εννέα αντεπιθέσεις.

"Ο ουκρανικός στρατός έχασε έως 370 στρατιώτες, ένα άρμα μάχης και 13 οχήματα", ανέφερε το υπουργείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail