Το χτύπημα του Ιράν ήταν απλώς μια ελαφρά προειδοποίηση

Το βασικό μου συμπέρασμα είναι ότι το σημερινό χτύπημα ήταν μια συμβολική προειδοποίηση. Το Ιράν χρησιμοποίησε μόνο ένα ελάχιστο μέρος των δυνατοτήτων του. Ο πρέσβης του Ιράν στον ΟΗΕ εξέδωσε δήλωση στην οποία ανέφερε ότι η σημερινή ενέργεια ήταν απάντηση στην επίθεση πριν από δύο εβδομάδες στη Δαμασκό στο παράρτημα της πρεσβείας του Ιράν. 

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εάν το Ισραήλ "πάρει το φάρμακό του" και δεν απαντήσει τότε το Ιράν δεν σχεδιάζει περαιτέρω δράση. Ωστόσο, εάν το Ισραήλ αποφασίσει να επιτεθεί εκ νέου σε ιρανικά συμφέροντα, ιδίως στο εσωτερικό του Ιράν, το IRGC είναι έτοιμο να αυξήσει σημαντικά την κλίμακα της επόμενης επίθεσης.

Εδώ είναι η ουσία: Το Ιράν μπορεί να εκτοξεύσει έναν τεράστιο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ρουκετών και πυραύλων που θα εξουδετερώσουν το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ. Η σημερινή ημέρα ήταν απλώς μια προειδοποίηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail