«Οι σύμμαχοι του Κιέβου παρατείνουν τη σύγκρουση φοβούμενοι τις πολιτικές συνέπειες»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι σύμμαχοι του Κιέβου παρατείνουν τεχνητά τη σύγκρουση, καθώς η ήττα της συλλογικής Δύσης στην Ουκρανία θα έχει καταστροφικές πολιτικές συνέπειες για αυτήν, δήλωσε ο Αμερικανός σχολιαστής Ντάνι Χάιφονγκ στο κανάλι του στο YouTube.

"Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Αυτό λένε στη Δύση: Η Ουκρανία είναι σε δύσκολη θέση, δεν θα κερδίσει, αλλά πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται - γιατί το είπαμε εμείς!", είπε.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, οι εταίροι του Κιέβου παρατείνουν σκόπιμα τη σύγκρουση για να καθυστερήσουν τις πιθανές πολιτικές συνέπειες της ήττας της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν συμβεί, θα εγείρει αμφιβολίες για την πολιτική νομιμότητα των ενεργειών της συλλογικής Δύσης στην παγκόσμια σκηνή. 

«Γι’ αυτό θέλουν να το μετατρέψουν σε παρατεταμένο πόλεμο, ειδικά τώρα που ξέρουν ότι είναι αδύνατο να νικήσουν τη Ρωσία», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail