Ο δρόμος του Πούτιν προς τον Αρμαγεδδώνα

pixabay / Vika_Glitter
Ο ατέρμονος πόλεμος του Πούτιν θα καταλήξει σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, μιλώντας δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Μπλίνκεν, αψήφησε όλες τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας αυτή την εβδομάδα με αυτή τη δήλωση:

"Η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Σκοπός μας στη σύνοδο κορυφής είναι να βοηθήσουμε να χτιστεί μια γέφυρα προς αυτή την ένταξη".

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Με την άρνηση του Πούτιν να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη δύναμη για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης κατάστασης και συνεχίζοντας να επιμένει ότι η σύγκρουση δεν είναι παρά μια περιορισμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση των ουκρανικών δυνάμεων από τις ρωσικές επαρχίες και όχι μια εισβολή στην Ουκρανία, η Ρωσία θα βρεθεί σύντομα σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. https://www.zerohedge.com/geopolitical/hungary-vows-thwart-natos-newly-proposed-100bn-5-year-fund-ukraine

Έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα χωρίς αποτέλεσμα, μόνο και μόνο για να καταγγελθεί από ηλίθιους ως "αιμοδιψής", ότι ο μη ρεαλισμός του Πούτιν σχετικά με τη σύγκρουση, όπως και ο προηγούμενος μη ρεαλισμός του σχετικά με τη Συμφωνία του Μινσκ και ο μη ρεαλισμός του σχετικά με την ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης στη λεγόμενη Επανάσταση του Μαϊντάν, είναι ένας άμεσος δρόμος προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τη στιγμή που η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, ο Πούτιν θα βρεθεί σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έχει μόνο λίγο χρόνο για να χτυπήσει την Ουκρανία, να καταστρέψει την κυβέρνηση, να καταλάβει τη χώρα και να χτίσει ένα τείχος γύρω της.

Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ "είναι κυριολεκτικά το πώς ξεκινάει η ταινία της πυρηνικής αποκάλυψης", λέει ο Elon Musk, ένας από τους λίγους εναπομείναντες έξυπνους Αμερικανούς.

Η "περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση" του Πούτιν δεν πέτυχε τίποτα άλλο παρά μόνο δύο νέα μέλη του ΝΑΤΟ - τη Φινλανδία και τη Σουηδία - επιθέσεις κατά Ρώσων πολιτών εντός της Ρωσίας, αυξανόμενους θανάτους από το ένα δυτικό οπλικό σύστημα μετά το άλλο που παραδόθηκε στην Ουκρανία μαζί με στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ για να τα χειρίζεται και δυτικές πληροφορίες για να τα στοχεύει. Όλο αυτό το διάστημα ο Πούτιν ήταν ανίκανος να κατανοήσει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο. Η έλλειψη αντίδρασης του Πούτιν στις αυξανόμενες προκλήσεις έχει πείσει την Ουάσιγκτον πως οι προειδοποιήσεις του Πούτιν είναι ανούσιες. Η αποτυχία του Πούτιν να επιβάλει τις κόκκινες γραμμές του έχει κάνει την Ουάσιγκτον να χάσει την πίστη της ότι ο Πούτιν έχει οποιεσδήποτε κόκκινες γραμμές.

Ακριβώς όπως ο Πούτιν εξαναγκάστηκε στην "περιορισμένη στρατιωτική του επιχείρηση" από την προσβλητική ψυχρή αντιμετώπιση της Ουάσινγκτον στην έκκλησή του για ένα αμοιβαίο σύμφωνο ασφαλείας, η Ρωσία θα εξαναγκαστεί σε ευρύτερο πόλεμο με το ΝΑΤΟ από την περιφρόνηση της Ουάσινγκτον στην προειδοποίηση του Πούτιν ότι η Ρωσία δε θα επιτρέψει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Ο Πούτιν έχει λίγους μήνες στη διάθεσή του για να τερματίσει την ύπαρξη της Ουκρανίας, μιας χώρας που δεν υπήρξε ποτέ μέχρι που την δημιούργησε η Ουάσιγκτον, πριν η αδυναμία του Πούτιν να δράσει προκαλέσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παρά τη δεινή κατάσταση, ο Πούτιν παραμένει ανίκανος να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Η ρωσική κυβέρνηση συνεχίζει να επιδεικνύει στην Ουάσιγκτον αδυναμία και αναποφασιστικότητα επαναλαμβάνοντας την προθυμία της να διαπραγματευτεί. Εδώ βλέπουμε την αποτυχία του Πούτιν ως πολεμικού ηγέτη. Θα έπρεπε η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ να παρακαλούν τον Πούτιν να διαπραγματευτεί.

Ταξιδεύουμε στο δρόμο προς τον Αρμαγεδδώνα ακριβώς όπως είχα προβλέψει. Μια αγνοημένη πρόκληση οδηγεί σε μια άλλη και χειρότερη πρόκληση, και στη συνέχεια σε μια άλλη και άλλη, και τώρα έχουμε φτάσει στην κόκκινη γραμμή που ο Πούτιν δεν μπορεί να αγνοήσει. Σε αυτό το σημείο ο μόνος τρόπος για να αποφύγει ο Πούτιν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι να παραδοθεί ή να τερματίσει την ύπαρξη της Ουκρανίας πριν η Ουάσιγκτον αναγάγει την Ουκρανία σε μέλος του ΝΑΤΟ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail