"Μην πάρετε αιχμαλώτους του ΝΑΤΟ" - Μεντβέντεφ

Sputnik / Kirill Zykov
Freepen.gr - Θα πρέπει να προσφερθούν αμοιβές για τη δολοφονία στρατιωτών του ΝΑΤΟ, εάν αυτοί αναπτυχθούν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν κατά των ρωσικών στρατευμάτων, δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μεντβέντεφ καταφέρθηκε εναντίον των δυτικών υποστηρικτών του Κιέβου, υποστηρίζοντας ότι "κοροϊδεύουν τον κόσμο" αν πιστεύουν πως η αποστολή ξένων δυνάμεων στην Ουκρανία δε θα οδηγήσει σε επικίνδυνη κλιμάκωση. Εάν στρατιώτες του ΝΑΤΟ καταλήξουν στην Ουκρανία, δε θα περιοριστούν σε μη πολεμικούς ρόλους, υποστήριξε.

"Θα γίνουν μέρος των τακτικών δυνάμεων που μάχονται εναντίον μας. Γι' αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο ως εχθροί", έγραψε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σήμερα είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας. "Δεν πρέπει να πάρουμε αιχμαλώτους! Για κάθε σκοτωμένο στρατιώτη του ΝΑΤΟ πρέπει να δοθούν οι υψηλότερες αμοιβές".

Ρώσοι επιχειρηματίες και ακτιβιστές έχουν στο παρελθόν ορίσει αμοιβές για την καταστροφή δυτικής κατασκευής αρμάτων μάχης στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail