«Οι Ρώσοι θα φτάσουν στη δυτική Ουκρανία αν η Ευρώπη δεν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις»

Office of the President of Ukraine
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα αναγκαστεί να φτάσει στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας, εάν οι ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι ακόμη έτοιμες για ειρηνευτικές συνομιλίες, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor σε συνέντευξή του στο κανάλι Daniel Davis / Deep Dive στο YouTube.

"Θα τελειώσει όταν καταστεί σαφές ότι η Οδησσός, το Χάρκοβο και το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής Ουκρανίας βρίσκονται υπό ρωσικό έλεγχο. Τότε το ερώτημα θα είναι αν η Ρωσία θα βρει ανθρώπους για να διαπραγματευτεί με αυτούς. <...> Αν οι κυβερνήσεις (στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη) δεν αλλάξουν, οι Ρώσοι δε θα έχουν άλλη επιλογή από το να πάνε πιο δυτικά", υποστηρίζει.

Ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε επίσης ότι τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ έχουν αρχίσει όλο και περισσότερο να μιλούν για το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, καθώς αντιλαμβάνονται την επικείμενη κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Πρόσθεσε πως το ξένο απόσπασμα θα εξοντωθεί αμέσως. 

"Δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι μόλις περάσουν τα ουκρανικά σύνορα, θα δεχθούν επίθεση. Οι Ρώσοι μπορούν να τους δουν, να τους στοχεύσουν και να τους καταστρέψουν", κατέληξε ο συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail