"Ώρα να προετοιμαστούμε για πόλεμο" λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν

STR / KCNA VIA KNS / ΑFΡ
Freepen.gr - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας πρέπει να είναι έτοιμη να πολεμήσει και να κερδίσει έναν πόλεμο, δήλωσε ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μια ελίτ στρατιωτική ακαδημία, μετέδωσε την Πέμπτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Κιμ επισκέφθηκε τη Στρατιωτική και Πολιτική Ακαδημία στην Πιονγκγιάνγκ που φέρει το όνομα του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ. Το ίδρυμα ιδρύθηκε το 2020 για να εκπαιδεύσει τους πιο υποσχόμενους αξιωματικούς του στρατού.

"Τώρα είναι η ώρα να είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι για έναν πόλεμο από ποτέ", είπε ο Κιμ στους σπουδαστές και το προσωπικό κατά την ξενάγηση που έκανε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις. "Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας θα πρέπει να είναι περισσότερο σταθερή και τέλεια προετοιμασμένη για έναν πραγματικό πόλεμο - ο οποίος θα πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε - και όχι μόνο για έναν πιθανό πόλεμο", πρόσθεσε.

Ο Κιμ σημείωσε την ασταθή στρατιωτική και πολιτική κατάσταση στη γειτονιά της Βόρειας Κορέας και περιέγραψε τη διεθνή κατάσταση ως "σοβαρά επιδεινωμένη λόγω της διαρκώς κλιμακούμενης βίας και των ένοπλων συγκρούσεων".

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το KCNA έδειχναν τον Κιμ και αξιωματούχους του στρατού να επιθεωρούν την "αίθουσα μελέτης επιχειρήσεων", η οποία περιείχε ένα μοντέλο σε κλίμακα της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας, Σεούλ, και χάρτες της κορεατικής χερσονήσου που σημείωναν τις θέσεις των αμερικανικών στρατευμάτων.

Εάν οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα επιλέξουν την στρατιωτική αντιπαράθεση, "η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας θα καταφέρει θανάσιμο πλήγμα στον εχθρό χωρίς δισταγμό, κινητοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει", εξουδετερώνοντας τον εχθρό με "ιδεολογική, πνευματική, μαχητική, ηθική και τακτική υπεροχή", δήλωσε ο Κιμ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail