Το Ισραήλ θέλει να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το δει κανείς. Το Ισραήλ βομβάρδισε ένα διπλωματικό κτίριο που προστατεύεται από το διεθνές δίκαιο όταν κατέστρεψε σήμερα το προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό της Συρίας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι' αυτό. Δεν με νοιάζει αν το Ιράν φιλοξενούσε τον Αδόλφο Χίτλερ μέσα στο προξενείο, αυτό είναι μια κατάφωρη υπέρβαση μιας κόκκινης γραμμής. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν σωστά το νεοσύστατο ιρανικό καθεστώς όταν "φοιτητές" εισέβαλαν στην αμερικανική πρεσβεία το φθινόπωρο του 1979 και πήραν ομήρους. Ωστόσο, όταν το Ισραήλ καταστρέφει μια διπλωματική εγκατάσταση που προστατεύεται από τη Σύμβαση της Γενεύης, οι Ηνωμένες Πολιτείες παριστάνουν τις χαζές. Σε αυτό το σημείο, το Ιράν θα ήταν απολύτως δικαιολογημένο να εξαπολύσει ένα μαζικό αντεπίθεση στο Ισραήλ. Αυτό ήταν μια πράξη πολέμου από το Ισραήλ.
 
Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Το Ισραήλ δεν έκρυψε το σχέδιό του να εξαπολύσει μια εισβολή στο νότιο Λίβανο, η οποία, κατά τη γνώμη μου, θα είναι μια αποτυχημένη, άσκοπη προσπάθεια να καταστρέψει τη Χεζμπολάχ. Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θέλει το Ισραήλ να το κάνει, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθουν οι τρελοί Σιωνιστές πως δεν μπορούν να σκοτώσουν για να φτάσουν στην ειρήνη. Η σημερινή επίθεση του Ισραήλ στη Δαμασκό αποδεικνύει ότι είναι ένα άνομο έθνος. Αλλά το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό. Επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πρόσχημα που θα αναγκάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στις μάχες για να υπερασπιστούν τη σιωνιστική υπόθεση.

Αλλά περιμένετε! Κάποιοι από εσάς ίσως θελήσετε να υποστηρίξετε ότι το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα περιλαμβάνει την παραβίαση του διεθνούς δικαίου όταν αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς των σιωνιστών του Ισραήλ. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ο σιωνισμός, στη ρίζα του, είναι ανήθικος. Επιτρέψτε μου να σας πάω 84 χρόνια πίσω, όταν ο Yitzak Shamir και ο Menachem Begin - δύο ένθερμοι σιωνιστές που αργότερα διετέλεσαν πρωθυπουργοί του Ισραήλ - ήταν κανονικοί τρομοκράτες. Γνωρίζατε πως ο Σαμίρ υποστήριζε τη συνεργασία με τους Ναζί;

Ο Σαμίρ εντάχθηκε στο Irgun Zvai Leumi, μια σιωνιστική παραστρατιωτική ομάδα που αντιτάχθηκε στον βρετανικό έλεγχο της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το Irgun διασπάστηκε για το αν θα υποστήριζε τις Δυνάμεις του Άξονα εναντίον της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ο Αβραάμ Στερν και ο Σαμίρ επιδίωξαν μια συμμαχία με τη φασιστική Ιταλία και τη ναζιστική Γερμανία και σχημάτισαν την πιο μαχητική αποσχιστική πολιτοφυλακή Lehi.

Η Lehi δεν μπόρεσε να πείσει τις δυνάμεις του Άξονα να της παράσχουν υποστήριξη και έγινε ευρέως γνωστή ως συμμορία Stern[9] Ο Yitzhak Shamir φυλακίστηκε από τις βρετανικές αρχές το 1941. [10][11][12] Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Στερν από τους Βρετανούς το 1942, ο Σαμίρ και ο Ελιγιάχου Γκιλάντι κρύφτηκαν κάτω από μια στοίβα στρώματα σε μια αποθήκη του στρατοπέδου κράτησης στη Μαζράα και τη νύχτα δραπέτευσαν μέσα από τους συρματοπλέγματα του στρατοπέδου[13][14] Ο Σαμίρ έγινε ο αρχηγός της συμμορίας Στερν[11].

Με άλλα λόγια, Σιωνιστές όπως ο Σαμίρ και ο Μπέγκιν ήταν αρκετά πρόθυμοι να επιτεθούν στους Βρετανούς που έλεγχαν την περιοχή που σήμερα γνωρίζουμε ως Ισραήλ και Παλαιστίνη και ο Σαμίρ ευνοούσε ακόμη και τη συνεργασία με τη ναζιστική Γερμανία. Ένα ακόμη παράδειγμα του ρητού "Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου". Δεν διαφέρει σε τίποτα από τη Χαμάς όσον αφορά την προθυμία της να κάνει συμφωνία με τον διάβολο προκειμένου να επιτύχει τον απώτερο στόχο της - ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο έθνος.

Η επίθεση στη Δαμασκό δεν ήταν η μόνη εγκληματική πράξη του Ισραήλ τις τελευταίες δύο ημέρες - οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε εργαζόμενους του ΟΗΕ που συμμετείχαν στη διανομή τροφίμων στους Παλαιστίνιους. Τα θύματα, εργαζόμενοι του ΟΗΕ, που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης ήταν πολίτες της Αυστραλίας, της Πολωνίας, της Ιρλανδίας και της Αγγλίας. Για να δούμε αν αυτές οι κυβερνήσεις δίνουν δεκάρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail