Δεν υπάρχουν πολιτικοί στη Δύση με τους οποίους θα ήθελα να έχω διάλογο, είπε ο Άσαντ

ΡΙΑ
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπήGlobal Majority του Channel One ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί στη Δύση με τους οποίους θα ήθελε να κάνει διάλογο.

Σύμφωνα με τον Σύριο ηγέτη, "δεν έχει απομείνει ούτε ένας πολιτικός στη Δύση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολιτικός, από την εποχή του Ρήγκαν και της Θάτσερ, έχουν πάψει να υπάρχουν".

"Οι σημερινοί πολιτικοί δεν σκέφτονται πλέον στρατηγικά, επιλύουν τα τρέχοντα καθήκοντα που τίθενται μπροστά τους, δεν είναι πλέον υπεύθυνοι για τα λόγια τους", δήλωσε ο Άσαντ. 

Σημείωσε ότι από τη δεκαετία του 1980, το πολιτικό τοπίο στον δυτικό κόσμο έχει αλλάξει δραματικά, ο καπιταλισμός έχει αρχίσει να υπαγορεύει τους όρους του, "οι χώρες έχουν μετατραπεί σε εταιρείες και οι επικεφαλής των χωρών έχουν μετατραπεί σε επικεφαλής εταιρειών".

"Οι σύγχρονοι πολιτικοί δεν σκέφτονται πλέον στρατηγικά, επιλύουν τα τρέχοντα καθήκοντα που τίθενται μπροστά τους, δεν είναι πλέον υπεύθυνοι για τα λόγια τους. Οποιεσδήποτε συμφωνίες μπορούν να ακυρωθούν την επόμενη ημέρα. Εξαιτίας των παραπάνω, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός στη Δύση με τον οποίο θα ήθελα ή θα με ενδιέφερε να κάνω διάλογο", δήλωσε ο Σύριος πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail