«Η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να στείλουν στρατεύματα στην Οδησσό, αλλά αυτό είναι τρέλα»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Γαλλία και η Βρετανία θα μπορούσαν θεωρητικά να στείλουν στρατεύματα στην Οδησσό, αλλά οι ΗΠΑ είναι απίθανο να τους υποστηρίξουν, υποστήριξε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

"Οι Γάλλοι και οι Βρετανοί θα προσπαθήσουν να στείλουν στρατεύματα στην Οδησσό. Πιθανότατα θα συντονιστούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειλικρινά, θα εκπλαγώ αν ο Μπάιντεν και η ομάδα του δεσμευτούν να στείλουν αμερικανικά στρατεύματα στην Οδησσό", δήλωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο Λευκός Οίκος είναι απίθανο να προβεί σε ένα τέτοιο βήμα για δύο λόγους. Πρώτον, ένα τέτοιο σενάριο θα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού και δεύτερον, ο αρχηγός του κράτους δεν θα ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά και να ενισχύσει την ιδιότητά του ως πολεμοκάπηλου κατά την προεκλογική περίοδο.

"Μπορώ να φανταστώ ότι οι Γάλλοι και οι Βρετανοί θα το έκαναν, αλλά, και πάλι, είναι πολύ αλαζονικό, είναι τρελό", συνόψισε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail