Μια νέα Ρωσία αναδύθηκε

pixabay / azazelok
Ο Ντμίτρι Τρένιν αναφέρει ότι η Ρωσία ήρθε στα συγκαλά της και, όπως έχω συστήσει εδώ και καιρό, γύρισε την πλάτη της στη Δύση, μια ηθικά διεφθαρμένη, κοινωνικά δυσλειτουργική και πολιτικά αποδιοργανωμένη και αποσυντιθέμενη πολιτεία.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Για χρόνια, η Ρωσία ήταν ανάπηρη λόγω των φιλοδυτικών διανοουμένων της, αλλά η δαιμονοποίηση της Ρωσίας από τη Δύση τους ανάγκασε να αλλάξουν θέση ή να φύγουν. Απαλλαγμένη από την προηγούμενη επιρροή αυτών των Ρώσων προδοτών, τον καθένα από τους οποίους ο Στάλιν ή ο Λένιν θα είχε πυροβολήσει, η Ρωσία έχει αναδειχθεί σε ηγέτη της παγκόσμιας πλειοψηφίας που έχει κουραστεί από το δυτικό εκφοβισμό.

Οι ανόητοι στην Ουάσιγκτον, αντί να υπονομεύσουν τη Ρωσία προς όφελος της αμερικανικής ηγεμονίας, δημιούργησαν την αντικατάστασή τους από τη Ρωσία ως παγκόσμιο ηγέτη.

Οι ανόητοι στην Ουάσιγκτον αδυνατούν να κατανοήσουν ότι μια χώρα τυφλώνει τον εαυτό της όταν περιορίζει την ελευθερία του λόγου, απαξιώνει την αλήθεια προς όφελος ιδιοτελών σκοπιμοτήτων και καταστρέφει τον πατριωτισμό και την ασφάλεια της εθνικής της βάσης.

Σε όλη την Αμερική και την αυτοκρατορία της τα πάντα αποτυγχάνουν. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι κέντρα προπαγάνδας κατά των λευκών Αμερικανών, ο στρατός είναι ένας αποδιοργανωμένος πύργος της Βαβέλ, τα πανάκριβα οπλικά συστήματα αντιμετωπίζουν προβλήματα, η κοινωνική και οικονομική υποδομή διαλύεται, η υγειονομική περίθαλψη έχει μετατραπεί σε μηχανή κερδοφορίας - εις βάρος του κοινού - για την Big Pharma. Τόσο το νερό όσο και τα τρόφιμα είναι μολυσμένα. Οι κυβερνητικές γραφειοκρατίες έχουν πάρει τον έλεγχο των παιδιών από τους γονείς. Οι οικονομικές ευκαιρίες συρρικνώνονται. Η ακεραιότητα δεν μπορεί να βρεθεί. Οι άνθρωποι που επιμένουν στην αλήθεια αντί της προπαγάνδας διώκονται.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι πριν από 20 χρόνια η Ρωσία κοιτούσε προς τη Δύση με ελπίδα.

https://www.rt.com/russia/595266-ukraine-west-pushed-russia/

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail