Καμία ισραηλινή πρεσβεία δεν είναι πια ασφαλής η αντίσταση είναι έτοιμη να χτυπήσει: Κορυφαίος στρατηγός του Ιράν

Photo by Tasnim news agency
Καμία από τις πρεσβείες του ισραηλινού καθεστώτος δεν είναι πλέον ασφαλής, προειδοποίησε ένας κορυφαίος στρατιωτικός σύμβουλος του ηγέτη της Ισλαμικής Επανάστασης Αγιατολάχ Σεγιέντ Αλί Χαμενεΐ.

Freepen.gr - Σε δηλώσεις του την Κυριακή, ο υποστράτηγος Yahya Rahim Safavi δήλωσε ότι ο ηγέτης υποσχέθηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του ισραηλινού καθεστώτος, ώστε να μετανιώσει για την επίθεση στο προξενείο του Ιράν στη Συρία, προσθέτοντας ότι το Μέτωπο Αντίστασης είναι πλήρως προετοιμασμένο να εκπληρώσει αυτή την υπόσχεση.

"Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί", δήλωσε ο στρατηγός.

"Καμία από τις πρεσβείες του σιωνιστικού καθεστώτος δεν είναι πλέον ασφαλής και ως εκ τούτου, μέχρι στιγμής έχει κλείσει 28 πρεσβείες του από φόβο", πρόσθεσε.

Ο Rahim Safavi, πρώην επικεφαλής διοικητής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, δήλωσε ακόμη πως οι Ισραηλινοί έποικοι ζουν με φόβο λόγω της απερίσκεπτης επίθεσης στο προξενείο του Ιράν.

"Ονειρεύονται να πεθάνουν κάθε βράδυ και είναι τα πιο φοβισμένα πλάσματα", δήλωσε.

* πληροφορίες Presstv.ir

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail