Forbes: Η καλοκαιρινή επίθεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων θα είναι καταστροφή για τις AFU


Freepen.gr - Η ρωσική καλοκαιρινή επίθεση θα μετατραπεί σε καταστροφή για την AFU αν το Κίεβο δεν αλλάξει τη στρατηγική του, αναφέρει το Forbes.

"Αυτή την στιγμή, τα ρωσικά στρατεύματα ασχολούνται με τον σχεδιασμό επιχειρήσεων για μια νέα επίθεση, η οποία είναι πιθανό να αναπτυχθεί πλήρως μέχρι τον Ιούνιο", γράφει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βάλουν πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των ουκρανικών ενεργειακών εγκαταστάσεων, προκειμένου να στερήσουν από την AFU την ευκαιρία να αναπτύξει και να προμηθεύσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην πρώτη γραμμή. Επιπλέον, η Ρωσία ενισχύει τώρα τα στρατεύματά της και τα εξοπλίζει με νέο προηγμένο εξοπλισμό.

Για να αντέξει, η Ουκρανία θα πρέπει να αλλάξει την τακτική της - να σταματήσει να βασίζεται στο πυροβολικό και να περάσει στην άμυνα, εστιάζοντας σε επιθέσεις πεζικού και τεθωρακισμένα οχήματα, σύμφωνα με το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail