Αποφυγή αντιπερισπασμών στο 7Signs: Σημαντικά πράγματα για να αποφύγετε ενώ παίζετε πόκερ

pixabay / deeznutz1
Θέλετε να πετύχετε στο πόκερ; Δεν θα πρέπει μόνο να δουλέψετε πάνω στο παιχνίδι και την ψυχολογία σας, αλλά και να μάθετε να συγκεντρώνετε όλη σας την προσοχή σε ό,τι συμβαίνει στα τραπέζια σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η συγκέντρωση είναι σημαντική σχεδόν σε κάθε επιχείρηση, αλλά στο πόκερ στο 7Signs, αυτή η πτυχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναπτυχθεί επειδή κάθε απόφαση που παίρνετε επηρεάζει την επιτυχία σας στο https://7signs-casino.gr. Ας αναλύσουμε τι αποσπά συχνά την προσοχή των τακτικών παικτών πόκερ από τις σκέψεις τους κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας. 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email και messengers

Όλοι μας έχουμε συνηθίσει να έχουμε ένα τηλέφωνο με εφαρμογές κοινωνικών μέσων ή messengers στο χέρι, καρτέλες Facebook/Contact ανοιχτές στον υπολογιστή, Skype/Viber σε λειτουργία κ.ο.κ. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λάβουμε ένα μήνυμα από έναν φίλο με μια αστεία φωτογραφία, ή ξαφνικά να φτάσει στο ταχυδρομείο ένα "σημαντικό" μήνυμα για εκπτώσεις σε ένα κατάστημα ρούχων. Κάποιος θα κάνει like στη φωτογραφία σας στο Instagram και δεν θα το μάθετε αμέσως. Πώς μπορείτε να το χάσετε αυτό; Φυσικά και όχι! Τι γίνεται λοιπόν αν κάνατε ένα λάθος στο χέρι ή αν ξεμείνατε από χρόνο με ένα χέρι για μια συν ανοιχτή αύξηση και χάσατε εξαιτίας αυτού; Είναι σαφές ότι δεν μπορείτε να σκέφτεστε έτσι. Οι σκέψεις σας αποσπώνται από τα χέρια, και τότε δεν καταλαβαίνετε πώς καταλήξατε με ένα τέτοιο χέρι σε μια τέτοια σειρά και τι είδους ενέργεια προηγήθηκε. Φυσικά, όλοι μερικές φορές λαμβάνουν σημαντικά μηνύματα ή emails, αλλά στο 99% των περιπτώσεων, η απάντηση μπορεί να περιμένει μέχρι να τελειώσετε τη συνεδρία σας, ειδικά αν πρόκειται για τον ελεύθερο χρόνο σας. 

Συζητήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με πλήρη συγκέντρωση στο 7Signs και, ταυτόχρονα, να μιλάτε για αφηρημένα θέματα με έναν φίλο, ένα μέλος της οικογένειας ή το έτερό σας ήμισυ, τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Θα χάνεστε και θα μπερδεύεστε κάθε τόσο, και δεν θα είστε πάντα σε θέση να εκτιμήσετε με σαφήνεια το εύρος του αντιπάλου σας στο μυαλό σας ή να θυμηθείτε γρήγορα μια παρτίδα που παίχτηκε πριν από λίγα λεπτά. Τι μπορούμε να πούμε για τον γρήγορο υπολογισμό των αποδόσεων του ποτ και του αριθμού των clean-outs, ειδικά όταν αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα στον αυτοματισμό; Επιπλέον, η συνεχής εναλλαγή των σκέψεών σας από το πόκερ στη συζήτηση και πάλι πίσω θα σας κουράσει πολύ πιο γρήγορα. 

Αίσθημα αδιαθεσίας

Το να παίζετε μια μεγάλη συνεδρία στο 7Signs, ενώ αισθάνεστε έντονο πόνο, θα είναι επίσης μια μη βέλτιστη απόφαση, για να το θέσω ήπια. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για πονόδοντο, πονοκέφαλο ή αίσθημα ακραίας κόπωσης. Αν κάτι σας ενοχλεί, πριν καθίσετε να παίξετε στην επόμενη συνεδρία, θα πρέπει να αναλύσετε την εσωτερική σας κατάσταση και να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να δώσετε το καλύτερό σας παιχνίδι χωρίς να σας αποσπά την προσοχή αυτή η ενόχληση. Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε είναι προτιμότερο να μην καθίσετε στα τραπέζια εκείνη την ημέρα.

Τηλεόραση και ραδιόφωνο 

Αυτό φαίνεται να είναι αρκετά προφανές. Αλλά μερικοί άνθρωποι δεν σταματούν να βλέπουν τηλεόραση ούτε για ένα λεπτό ενώ βρίσκονται στο σπίτι. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, σας συμβουλεύουμε να απαλλαγείτε από τη συνήθεια να παίζετε στο 7Signs με την τηλεόραση να παίζει. Δεν μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε στη διάθεση για ένα παιχνίδι Α, αλλά μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή την κατάλληλη στιγμή! Ακόμη και αν σας φαίνεται ότι αυτοί οι ήχοι δεν επηρεάζουν τη συγκέντρωσή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν είναι έτσι. Θα ακούτε ακούσια αυτόν τον θόρυβο που προέρχεται από το κουτί και ο εγκέφαλός σας θα αναλύει όχι μόνο τις παρτίδες πόκερ αλλά και θα σκέφτεται τι συμβαίνει στην οθόνη της τηλεόρασης. Το ίδιο ισχύει και για το ραδιόφωνο. Αν δεν μπορείτε να κλείσετε την τηλεόραση επειδή κάποιος από την οικογένειά σας την παρακολουθεί, είναι καλύτερο να πάτε σε ένα άλλο δωμάτιο και να προσπαθήσετε να επιτύχετε απόλυτη ησυχία, και αν αυτό δεν λειτουργεί, βάλτε ακουστικά και ακούστε μουσική που δεν σας αποσπά την προσοχή από το παιχνίδι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail