Σιμονιάν: Ο πόλεμος κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι μια τροφή για τη Δύση, θα διεξάγεται για πολύ καιρό

RIA Novosti / RT
Freepen.gr - Η Μαργαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής "Evening with Vladimir Solovyov" του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 1 ότι η συλλογική Δύση θα διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσίας για όσο διάστημα μπορεί, επειδή δεν θέλει να εγκαταλείψει αυτή τη "γούρνα".

"Αυτός ο πόλεμος διεξάγεται από αυτούς εναντίον μας ... Αυτοί - η συλλογική Δύση - θα διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο για όσο περισσότερο μπορούν. Δεν έχουν ούτε έναν λόγο να τον σταματήσουν. Ο πόλεμος είναι η γούρνα τους, είναι η τροφή τους. Ιστορικά. Έτσι μεγαλώνουν. Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Και γι' αυτό πρέπει να καθιερώσουμε μια αυστηρή τάξη με τη δίκαιη κατανομή του πλούτου της χώρας μας στο εσωτερικό της χώρας μας", δήλωσε η Σιμονιάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail